Terrassevarmere med el og læhegn til din have hos Havehobby.dk

Med en elektrisk terrassevarmer får du mere kvalitetstid på din terrasse, selv efter solen er gået ned. Havehobby.dk sælger mange el varmelamper samt et stort udvalg af læhegn, der er med til at blokere for vinden og bidrage til et mere indbydende udendørsareal.

Havehobby.dk

Køb en terrassevarmer med el – Billig i drift!

Køb en terrassevarmer med el på www.havehobby.dk, der forhandler elektriske og infrarøde varmelamper, som er billigere end alternativerne med gas. Det betyder, du ikke skal give mere end 1-4 kroner for en times opvarmning. Den eksakte pris afhænger af model samt varmeniveau. Man sparer typisk 1.000 kroner sammenlignet med gas, efter man har brugt el terrassevarmeren i 38-72 timer. Havehobby.dk leverer væghængte og lofthængte elektriske terrassevarmere. Køb varmepaneler og varmelamper fra 600 watt til 2100 watt alt efter, hvor stort et område der skal varmes op. Det tager blot få sekunder før, at man mærker varmen, og det gør el terrassevarmere til det foretrukne valg uanset behov. Se de mange modeller og lave priser på elektriske varmelamper online.

Læhegn fra Hortus – Attraktive priser

Det er også essentielt at opstille et læhegn for at opnå en terrasse, man er glad for at bruge tid på. Det er vigtigt at kunne blokere for blæsten, når man bor et udsat område f.eks. omgivet af marker eller ude ved kysten, hvor der ikke er noget til at bremse havvinden. Havehobby.dk forhandler mange typer læhegn, læsejl og glashegn fra Hortus, der er en kvalitetsproducent, når det kommer til læskærme. Hvis du ønsker læsejl af en høj kvalitet og til en attraktiv pris, så skal du bestille fra Hortus. Se det komplette udvalg af læhegn, læskærme, læsejl og tilbehør på www.havehobby.dk, der forhandler modeller i creme, beige, hvid, sort, antracit og andre farver.

Kigger du efter læhegn og læsejl? Havehobby.dk leverer et stort udvalg af læskærme i topkvalitet fra Hortus, der beskytter mod blæsten. Køb også terrassevarmere med el online, og gør det lidt mere lækkert at tilbringe tid ved terrassearealerne.