Find alt lige fra rørmanchetter til undertagstape hos Nettotag.dk

Tagrender, ståltagplader, tagrygning og meget, meget mere… Hos Nettotag.dk finder du alt inden for ståltag og tilbehør, og den danske virksomhed er da også blandt landet dygtigste eksperter inden for deres felt. Læs med her og bliv klogere på det spændende foretagende og et par af deres produkter: Rørmanchetter og undertagstape.

Nettotag.dk

Bredt udvalg af rørmanchetter

Hos Nettotag.dk kan du købe et væld af forskellige rørmanchetter i et hav af forskellige størrelser. Fællesnævneren er, at alle deres rørmanchetter er blandt markedets bedste, hvilket vil sige, at kvaliteten er upåklagelig. Rørmanchetter kan bruges til mange forskellige formål. De ses dog typisk til stålskorstene eller andre rørgennemføringer, der har brug for en solid gummitætning. Årsagen til at du hos Nettotag.dk kan få rørmanchetter i forskellige størrelser, er naturligvis, at disse rørgennemføringer varierer i størrelse. Du skal ikke være nervøs for at bruge en rørmanchet til en stålskorsten, da den kan tåle helt op til 75 grader celsius. Så køb dine rørmanchetter hos Nettotag.dk – og husk at du skal bruge tagfugemasse og skruer til monteringen.

Undertagstape i høj kvalitet

Undertagstape er, som navnet antyder, tape, der bruges til at samle undertag. Samtidigt er undertagstape også særdeles velegnet til at reparere mindre skader i undertaget, ligesom det kan bruges som overlæg ved vindspærre og til krævende dampspærresamlinger. Hos Nettotag.dk er de enormt kvalitetsbevidste. Det vil sige, at alle deres produkter er nøje udvalgt af de dygtige fagpersoner bag foretagendet. Derfor kan du altid vide dig sikker på, at alle produkter inde på deres velassorterede og brugervenlige webshop, www.nettotag.dk, matcher deres eget høje krav om holdbarhed og kvalitet – også når det gælder undertagstape. Nettotag.dk blev grundlagt tilbage i 2009, og siden da har de ikke set sig tilbage. Deres mange år i branchen gør, at de ved, hvad de snakker om. Så hvis du har nogle spørgsmål vedrørende undertagstape, kan du roligt ringe eller skrive til de passionerede specialister.