Om Online-presse.dk

Online-presse.dk er din linje til den danske presse. Vi publicerer erhvervsrelaterede nyheder og budskaber. For forbrugerne og for journalisterne. Tanken er at du her finder læsestof og produkter, ydelser, brancher, værdier, strategier og meget mere.

Online-presse.dk er for dig med nyhederne. Dig der vil dele noget. Dig der har et budskab!

Online-presse.dk er ikke en lukket fest. Du er velkommen til at deltage. At sende en pressemeddelelse til online-presse.dk koster ikke en krone. Dog kan vi ikke love, sværge og garantere, at samtlige af de pressemeddelelser vi modtager, publiceres på siden. Men lad ikke det holde dig tilbage! Send dit bud af sted allerede nu! Husk dog at der på mange nyhedsmediers hjemmesider opfordres til at du sender pressemeddelelser direkte til mediet. Det synes vi naturligvis du skal gøre. Det er ikke nemt at få omtale i pressen, så gør dit yderste.

Husk, at en pressemeddelelse først er interessant for et medie, når den er interessant for mediets læsere. Tænk over om din pressemeddelelse er en værdi for det medie den sendes til. Hvert medie har sit eget modtagersegment.

På Online-presse.dk stiller vi ikke gigantiske krav til pressemeddelelserne. Vi er ikke Danmarks Radio, men vi håber og opfordrer dig naturligvis til, at du gør dit bedste for at gøre dit budskab interessant og relevant for vore læsere.

Med venlig hilsen,
Online-presse.dk