Romaskine og dampbad til hjemmet hos Saga Trim

Køb din romaskine til eget hjem eller til fitness centret hos Saga Trim, der også leverer saunaer og dampbad til private og erhverv. Du får hurtig levering, gode priser på kvalitetsmærker og prismatch, når du handler via sagatrim.dk eller i Herlev butikken og showroomet.

Saga Trim

Bestil en Concept 2 og Kettler romaskine

Hvis man går til roning, eller blot kan lide at holde sig i generel form, så er en romaskine et godt værktøj. Flere og flere er begyndt at benytte dem i motionscentret, da man er i stand til at få en forbedret kondition på relativt kort tid i forhold til andre træningsformer. Saga Trim leverer Concept 2 romaskiner og varianter fra WaterRower og Kettler. Køb en romaskine med computer, så du kan holde styr på dine træningssessioner. Køb en romaskine til eget hjem, så du har mulighed for at rotræne, når det passer ind i din hverdag. Hvis man har arbejde og børn, kan det være svært at få tiden til at tage i motionscentret, og for mange giver det mere mening at have en erg i hjemmet. Køb Concept 2, Kettler og WaterRower ergs til attraktive priser hos Saga Trim. Kvalitet giver resultater!

Lækkert dampbad i egen bolig

Ønsker du at bestille et dampbad til hjemmebrug? Saga Trim har et væld af løsninger i Tylø damp og sauna. De forskellige Tylø dampbade og brusebade har været testet i mange årtier både blandt private danskere og i svømmehaller. Derfor kan du være sikker på kvaliteten med en af disse løsninger. Køb et dampbad online til en god pris hos Saga Trim, og få lidt luksus ind i din hverdag. Hvis du har spørgsmål til de forskellige Tylø modeller, så tøv aldrig med at ringe. En tur i dit eget dampbad er perfekt efter en hård dag på arbejdet.

Hos Saga Trim kan du købe træningsmaskiner som f.eks. løbebånd og crosstrainer. Køb også en kondicykel og romaskine hos Saga Trim, der leverer motionsmaskiner til hele DK. Hvis du leder efter en sauna eller et dampbad, så kig på mærket Tylø via www.sagatrim.dk.