Smarte mobile blandeanlæg til foderproduktion, såsom svinefoder, hos CR Foderservice

CF Foderservice sender gerne mobile blandingsanlæg i din retning. Hos denne danske forretning er man specialiseret i grovvarebranchen og foderproduktion samt i at hjælpe dig med at give dine dyr foder i verdensklasse kvalitet. Læs meget mere herunder om de mobile blandeanlæg og den populære forretning.

Gør dig selv en tjeneste og benytte mobile blandingsanlæg til foderproduktion

Mobile blandeanlæg til foderproduktion er udviklet som et alternativ til hjemmeblandningsanlæg og fabriksfoder. Et mobilt blandeanlæg til foderproduktion lander nemlig et sted midt imellem, hvor det slår fabriksfoderet på kvalitet, samtidigt med at du ikke behøver selv at investere store summer i eget blandeanlæg. Disse mobile blandeanlæg er derfor ofte den oplagte løsning angående foderproduktion, da mange landmænd kan spare omkostninger uden at gå på kompromis med kvalitet. Mobile blandeanlæg til foderproduktion henvender sig primært til smågriseproducenter, kalveproducenter, mælkeproducenter og slagtesvineproducenter og er nu landsdækkende i Danmark. Find derfor nemt et mobilt blandeanlæg og tag hånd om din foderproduktion på en måde, der giver mening. Her kører man ud 6 dage om ugen med deres 10 anlæg og står derfor også altid klar til at køre i netop din retning. Du behøver desuden aldrig at bekymre dig om kvalitet eller serviceniveau, bare fordi konceptet er relativt nyt. Hos CR Foderservice har man nemlig mere end 35 år i branchen og derfor godt styr på både landmænd, foder og dyr.

Højkvalitets svinefoder til dine søer og smågrise

Mangler du svinefoder, står CR Foderservice altid klar med blandeanlæg, viden og vejledning. Hvis du er so- eller smågriseproducent ved du, hvor vigtigt svinefoder i høj kvalitet er for både dyr og landbrug. Svinefoder, der blandes med de mobile blandeanlæg fra CR Foderservice, er derfor altid ensartede blandinger, produceret af gode og sunde råvarer. Muligheder for at kunne benytte eget korn og samtidigt spare penge er uden tvivl et stort plus for alle svineproducenter, og svinefoder fra CR Foderservice er derfor altid penge godt givet ud. Under produktionen af svinefoder kan du desuden altid få ændret formalingsgraden og eventuel valsning af korn, alt efter kornets beskaffenhed og dyrenes behov. De mange anlæg er yderligere monteret med en sojaolietank, der gør det muligt at kunne tilsætte sojaolie for at sikre, at svinefoderet indholdet tilstrækkeligt med energi. Svinefoder i form af melfoder fra CR Foderservice er desuden til landmanden, der gerne vil kunne sikre, at dyrene har en god mave- og tarmsundhed, færre gaspustere, lavere dødelige og salmonellafrekvens. Vælg yderligere helt selv om du vil producere konventionel eller økologisk foder, da begge dele naturligvis er muligt med de mange blandingsanlæg fra CR Foderservice.

Læs meget mere om dette nytænkende koncept og denne fremragende virksomhed på www.cr-f.dk.