Bestil en effektiv og holdbar New Holland-vendeplov hos Lyngfeldt

Ved landbrug, Vej & Park og andre store virksomheder, kan der være behov for gode og holdbare maskiner, der kan klare det store og tunge arbejde. Lyngfeldt har det helt rigtige udvalg, både af maskiner og mærker. De kan nemlig tilbyde landbrugsmaskiner og tilbehør som New Holland-vendeplov blandt meget andet, der kan være nødvendigt.

Lyngfeldt

Vælg en New Holland-vendeplov PH

Når du har en New Holland traktor, kan det være en stor fordel, at du vælger at koble den med en New Holland-vendeplov. Det er ikke bare fordi, det er effektivt tilbehør, men også fordi du er sikret, det er designet netop til den traktor. Lyngfeldt forhandler New Holland-vendeplov iblandt andre produkter fra mærket, så du er sikker på, at de har god forståelse af deres produkter. Du kan bl.a. vælge New Holland-vendeplov i serierne PM – Standard Duty, PH – Heavy Duty og PX – Extra Heavy Duty. Alle modellerne har dog brudbolt-beskyttelse som standard. Det er muligt at bestille stenbeskyttelse som ekstraudstyr. Når du vælger en New Holland-vendeplov, kan du specificere størrelsen, der går fra tre til seks furer på alle modeller. Det kommer helt an på kravet til arbejdet, som du uden tvivl selv har en god forståelse af. Har du brug for flere oplysninger om New Holland-vendeplov, så tag ind forbi lyngfeldt.dk, hvor du også kan tage kontakt til dem. Det giver dig mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Lyngfeldt – en pålidelig forhandler af landbrugsmaskiner

Foruden deres fantastisk New Holland maskiner og udstyr, kan du også finde andet hos Lyngfeldt. Lyngfeldt er en virksomhed, der forhandler, reparerer og servicerer maskiner til vej, park, landbrug m.m. De er har stor ekspertise på området og er en af Danmarks ældste og største virksomheder inden for salg, service og rådgivning af landbrugsmaskiner. De har derfor utrolig stor viden, der kun kan komme dig til gode, både inden, under og efter køb. Når de siger de har god forståelse, så mener de det, da de har et bredt sortiment af mærker og maskiner, der kan være utroligt behjælpsomme og nødvendige i dit erhverv. Du finder både New Holland, Husqvarna, Giant og Ferrit iblandt mange flere. Efter du har købt en maskine fra dem, står de også klar til servicering mellem sæsonerne og kan desuden sørge for reparationer, så du kan få ordnet maskinen, så den kan blive klar til det tunge arbejde igen. De står desuden altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål. Tag forbi lyngfeldt.dk, hvor du kan finde deres kontaktinformationer.