Brew Monk bryganlæg og ølgær forhandles hos JMBryg ApS

Bliv hjemmebryggende med JMBryg ApS. JMBryg ApS forhandler alle typer af udstyr til ølbrygning og hjemmebryg, sådan at du kan imponere dine venner og familie til jeres næste komsammen. Læs mere herunder om de forskellige produkter, eller besøg www.jmbryg.dk, hvis du vil danne dig et overblik over hele udvalget.

JMBryg ApS

Hold let øje med processen i Brew Monk bryganlæg

Et godt bryganlæg er nødvendigt, hvis du har planer om at gå i gang med at brygge dine egne øl. Hos JMBryg ApS finder du derfor alt fra et Brewzilla til et Brew Monk bryganlæg, der gør det nemt for dig at sikre de bedste resultater. Et Brew Monk bryganlæg fås for eksempel i form af et automatisk alt-i-et brygningssystem. Dette Brew Monk bryganlæg i rustfrit stål brygger uden problem op imod 65 liter urt, og gør det let for dig at holde øje med hele processen. Når du investerer i et Brew Monk bryganlæg som dette, både styrer og overvåger du nemlig hele processen gennem det smarte programmerbare display forrest på anlægget. Et Brew Monk bryganlæg Titan 70 er dedikeret til både mashing, filtrering og kogning — alt sammen i en kedel. Alt dette gør en Brew Monk bryganlæg som dette til en fantastisk investering til dig, der gerne vil i gang med at brygge hjemmefra, men måske ikke har uanede mængder af plads.

Ølgær der giver øllen masser af aroma

Efter at du har fået bryganlægget på plads, bør du naturligvis gå på opdagelse i udvalget af ølgær. Ølgær er altid opdyrket i laboratorier, samtidigt med at de er en renkultur, hvilket medvirker til, at de giver det samme produkt hver gang. Når det gælder ølgær, er der ligeledes altid tale om to forskellige slags, nemlig overgær og undergær. Overgær er en type ølgær, der giver øllet masser af aroma, hvilket i korte træk skyldes de høje temperaturer, der er nødvendige for, at netop denne type gær begynder at gære. Undergæren er i stedet en type ølgær, der resulterer i en knap så fyldig øl, men i stedet i en særdeles ren smag. Denne type af ølgær, anvendes i mange øl verden over, da den ofte giver de milde lyse øl, mange kender og holder af. Ølgær er derfor mere end bare gær, og stadig meget mere avanceret end som så. Hos JMBryg ApS hjælper de derfor gerne dig godt på vej, hvis du mangler mere detaljeret viden om ølgær, de bagvedliggende processer eller noget helt tredje. Meget af denne viden er til rådighed på www.jmbryg.dk, men er naturligvis også altid at finde ved at tage fat i en medarbejder fra JMBryg ApS over telefon eller email.