Skab et godt læringsmiljø med møbler fra SIS by Lekolar

Når man skal lære og optage viden, er det miljø, hvor undervisningen foregår, mere end afgørende for resultatet af indlæringen. Derfor gør SIS by Lekolar en dyd ud af at du får det bedste resultat, når der skal ny-indrettes og vælges indretningsartikler til uddannelsesstedet. Tager du et kig ind på deres hjemmeside, sis-as.dk, får du et flot overblik over, hvordan du bedst muligt kan indrette dit læringsmiljø.

Sid komfortabelt på de høje taburetter

Det kan være svært at følge med i undervisningen og man kan nemt miste koncentrationen, hvis man sidder dårligt. Denne udfordring er ikke noget problem hos SIS by Lekolar, der tilbyder et stort og bredt udvalg af funktionelle stole og taburetter til enhver form for læringsmiljø. Hos dem finder du bl.a. forskelige former for lave og høje taburetter, der kan være til stor fordel i et læringsmiljø. Alle SIS by Lekolars egenproducerede taburetter kommer med 4 asymmetriske fodstøtter, så disse kan bruges af personer af forskelig højde og dermed stadig kan sidde sammen. Du får dermed lave og høje taburetter i en og samme stol. Disse kombinerede lave og høje taburetter skaber samtidigt mulighed for fleksibilitet i forhold til indretningen af det miljø, den skal indgå i og er udviklet af et specielt designteam for netop at optimere de klassiske lave og høje taburetter. Alle SIS by Lekolars taburetter er derudover testet efter høje standarder, da de skal kunne holde til det hårde arbejdsmiljø de skal indgå i. Så kig ind forbi deres hjemmeside og få et godt kampagnesæt af høje taburetter.

Møbler designet med henblik på læringsmiljø teori

Hos SIS by Lekolar er et klasselokale ikke bare et klasselokale. Hos dem bliver der derimod forsket indenfor undervisningstænkning, så rummet kan udnyttes på bedst mulig måde, og dermed give den bedste indlæring. Der bliver i dag forsket meget indenfor læringsmiljø teori, for at komme den klassiske hestesko-bordopsætning og række-opsætning til livs. Læringsmiljø teori tænker ud af boksen, for i stedet at lave et sammenspil mellem det fysiske rum og integration af nyere teknologi, såsom bedre mulighed for inddragelse af IT i undervisningen. Det er vigtigt, når man arbejder indenfor læringsmiljø teori at forstå og udnytte de fysiske rammer, som er til rådighed, ud fra hvilke behov og funktioner, som møblerne man indretter med, skal opfylde. SIS by Lekolar går meget op i af være førende indenfor indretning af undervisningslokaler, efter den nyeste læringsmiljø teori. Har du spørgsmål angående indretning af undervisningslokaler eller læringsmiljø teori, så er du mere end velkommen til at kontakte, og de står altid klar til at hjælpe dig.