Køb et smart tommelfingerkompas hos Shop 7d – Vital Helse og Gadgets og gør Danmark grønnere

Hos Shop 7d – Vital Helse og Gadgets kan du finde forskellige apparater til at kontrollere dit helbred, samt forskellige gadgets til sportsfolk. Blandt andet finder du et smart tommelfingerkompas til orienteringsløb meget billigt. Desuden har Shop 7d – Vital Helse og Gadgets indgået en aftale med True Folkeskov om at plante et træ, hver gang en kunde køber for 399 kr. eller derover. Så lidt mere i kurven kan betale sig.

Shop 7d – Vital Helse og Gadgets

Gør Danmark grønnere

Shop 7d – Vital Helse og Gadgets hjælper med at gøre Danmark til et grønnere sted, for de sælger ikke bare gadgets og apparater til personlig sundhed, men tænker også på planetens sundhed. Hver eneste gang en kunde lægger en ordre på 399 kr. eller derover i butikken planter de nemlig et træ i True Folkeskov. Skoven ligger nordvest for Århus og har indgået en aftale med butikken om plantning af nye løvtræer for hver ordre på 399 kr. eller derover. Gør Danmark grønnere og shop i butikken, så du kan passe på dit eget helbred imens du hjælper planeten en lille smule. Træerne er både med til at holde grundvandet rent samt at indfange nogle af de enorme mængder CO2, som er udledt og svæver i atmosfæren. Ifølge FN’s nyeste klimarapport er det fuldstændig afgørende, at vi begynder at modvirke CO2 regnskabet på jorden, sådan at vi i fremtiden indkapsler mere CO2 end vi udleder på verdensplan. Dette kan plantning af træer bl.a. hjælpe til.

Smart og praktisk tommelfingerkompas

Shop 7d – Vital Helse og Gadgets sælger et bredt udvalg af gadgets til helbred og sport. Der er mange forskellige slags avancerede apparater til sportsfolk, som skal bruge specifikke redskaber til at måle deres krop og organers funktion, men der er også mindre apparater, som kan bruges til mere lavpraktiske ting. Hvis du fx løber o-løb, så ved du, hvor vigtigt det er, at have et præcist kompas, så man kan finde vej igennem ruten. På hjemmesiden kan du købe et smart og praktisk tommelfingerkompas, som let kan bruges på farten. Et tommelfingerkompas er super smart, for det sidder på hånden og er altid til rådighed ligesom et ur, og hvis du gerne vil have et smart lille kompas, som du kan bruge til orienteringsløb, så er sådan et tommelfingerkompas nok lige noget for dig. På shop.7d.dk kan du finde mange forskellige smarte gadgets til sportsfolk af alle forskellige slags.