Hos Futon House finder du bl.a. en tre personers sovesofa og Innovation madrasser fra Innovation Living

Futon House er eksperter når det kommer til valg af senge. De lægger både fokus på design, funktionalitet og komfort. Nedenfor kan du læse mere om deres udvalg af Innovation madrasser og du kan læse mere om fordelene ved en tre personers sovesofa.

Futon House

Find den rette tre personers sovesofa her

Der findes så mange lækre møbler og det kan være svært at vælge, når man skal indrette sin bolig. Det kan især være en udfordring at vælge de rigtige møbler, hvis man bor i en lille lejlighed eller har at gøre med mindre rum. Der er dog ingen grund til at søge efter nye og dyrere boliger med flere kvadratmeter, for Futon House står klar med et stort sortiment af multifunktionelle senge til dig og din bolig. En tre personers sovesofa kan være et fantastisk valg, hvis du ønsker at frigøre gulvplads eller ønsker at få flere møbler ind i boligen. Det er nemt at have at gøre med en tre personers sovesofa – de er nemme at folde ud, når det er sengetid og nemme at slå op igen morgen efter. Madrassen på en tre personers sovesofa er komfortabel at sidde på, men den er selvfølgelig også enormt lækker at ligge på, hvilket er utrolig vigtigt – gør ingen kompromis med komforten!

Innovation madrasser fra Innovation Living

Madrassen er utrolig vigtig, hvis du ønsker en god nattesøvn. Det kan være svært at sige hvilken madras, der er den bedste. Det er forskelligt fra person til person om man ønsker hårde eller bløde madrasser og den bedste måde at finde ud af det på, er ved at prøve. Futon House står klar til at hjælpe dig med at finde den rette madras. De fører blandt andet et stort udvalg af Innovation madrasser fra Innovation Living i lækre design og på deres hjemmeside har Futon House lavet en guide, der kan hjælpe dig godt på vej til at finde den rigtige madras. Hos Futon House byder de på Innovation madrasser i fire forskellige hårdheder. De forskellige hårdheder er produceret i forskellige materialer, der er med til at give dig en optimal søvn. Du kan selv finde deres guide til Innovation madrasser ved at klikke ind på www.futonhouse.dk.

Futon House står klar til at hjælpe dig med at finde din nye seng, så du ligger godt.