Skab arbejdsglæde med små virkemidler

Vi tilbringer de fleste af vores vågne timer i hverdagen med kollegaer. Måske du arbejder hjemmefra, men de fleste af os skal alligevel interagere og indgå i arbejde med andre for at løse fælles opgaver. Det er derfor at foretrække, at man trives på sin arbejdsplads med sine kollegaer. Og selvom man måske føler, at det går meget godt, er det altid rart at være opmærksom på, hvad der kan gøres for at opretholde den følelse hos alle. 

John Harmsen lever af at hjælpe andre til et bedre arbejdsliv. Som arbejdsplads kan man bestille forskellige kurser og foredrag, der kan gøre jer klogere på de forskellige mønstre, man nemt falder i, når arbejdsdagen driller og utilfredsheden får lov til at fylde for meget. John Harmsen med John Harmsen i spidsen giver jer som medarbejdere forskellige værktøjer, der kan ændre jeres fokus og optimere jeres arbejdsglæde. 

Arbejdsglæde er noget, I skaber sammen

Ved at deltage i et af John Harmsens foredrag om trivsel på arbejdspladsen, bliver alle kollegaer bevidste om deres egne måder at håndtere forskellige konflikter og mistrivsel. Måske er du selv en del af, hvad der får andre til at føle mistrivsel ved brok, der ikke stikker dybt, men bare er blevet en rutine at udtrykke. Hos John Harmsen italesætter de alle de svære ting med et smil, så ingen går hjem fra et foredrag og føler sig som skurken. Der er enormt meget humor i de forskellige foredrag, som John Harmsen tilbyder, så man kan sagtens bruge et foredrag som en form for teambuilding-aktivitet, hvor I som firma får en sjov og lærerig dag ud af det. Afhængigt af, hvor meget tid, I føler for at bruge på foredraget, kan det tilpasses som værende en heldagsaktivitet, en halv dag eller sågar bare et par timer. Det handler lige så meget om, hvad I som arbejdsplads gerne vil have italesat og, hvor store problematikker der skal løses. Find mere information her om de forskellige foredrag og kurser, som der udbydes for at øge jeres arbejdsglæde og sammenhold som kollegaer. 

Vær med til at ændre din egen hverdag

De sidste år har budt på store omvæltninger med hensyn til den måde, vi tilrettelægger vores arbejdsdag. Flere er begyndt at få øjnene op for fordelene ved at arbejde hjemmefra, mens andre fandt ud af, at det ikke lige var dem, og de savnede at se kolleger via andet end online møder. Men der er også kommet en masse hybridløsninger ud af de sidste års nødvendige justeringer. Tal med dine kollegaer om, hvad der passer ind i din hverdag og, hvad du tror kunne øge din arbejdsglæde.