Brug Filcolana garn til dit næste håndarbejdsprojekt

Er du glad for at strikke? Vil du gerne skabe nogle kreationer, der er både flotte, behagelige og holdbare? Så bør du helt klart vælge Filcolana garn til dit næste projekt. Filcolana er kendt for sin høje kvalitet og store alsidighed. Uanset om du gerne vil strikke tøj, karklude eller noget helt tredje, kan du med fordel vælge Filcolana. Læs med videre, hvis du vil vide mere om mærkets mange fordele.

Maskefabrikken

Arwetta garn – det ideelle valg til at strikke børnetøj

Når det kommer til at strikke børnetøj, er lækkert Filcolana garn det perfekte valg. Især deres Arwetta garn. Arwetta er en fantastisk garnvariant til børnetøj, lavet af 80% merinould og 20% nylon. Det giver tilsammen en utroligt behagelig garnkvalitet, som børnene vil elske at have på. Men selvom du ikke primært strikker børnetøj, er Arwetta stadig en fortræffelig garnvariant til andre bløde kreationer. Det kan være alt fra tørklæder til strømper.

Find den rette Filcolana garnvariant til dit projekt

Det er naturligvis vigtigt, at du kan få den rette garntype til netop dit projekt. Heldigvis er der ikke nogen bekymring, når du vælger Filcolana garn. Mærket tilbyder nemlig flere forskellige typer garn blandt deres sortiment. Blandt andet kan du vælge mellem strømpegarn, uld- og bomuldsgarn, mohair og silkegarn samt garn af lammeuld. Ikke alene kan du vælge blandt forskellige garnvarianter. Du kan også vælge blandt alle tænkelige farver. Det er nemlig vigtigt med et stort farveudvalg, når du gerne vil realisere din strikkevision. Det får du rig mulighed for, når du vælger Filcolana garn til dit projekt.

Køb Filcolana garn hos Maskefabrikken

Hos Maskefabrikken er vi selv håndarbejdeentusiaster. Derfor har vi også en stor viden om både garn og håndarbejdeprojekter, og vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål. For os er det nemlig vigtigt, at du ender med det helt rette garn til din kreation. Vi kan også sagtens forstå, at det kribler i dine fingre efter at komme i gang med strikkepindene. Derfor afsender vi også din ordre hurtigst muligt. Du kan derfor forvente at modtage din ordre 1-3 hverdage efter, at du har afgivet din ordre. Hvis du er glad for et godt tilbud, kan du med fordel købe for mere end 500 kr. på vores webshop, så giver vi dig nemlig gratis fragt.