Find de bedste engangskrus til dine kunder

Hvis du ikke lige fik drukket morgenkaffen hjemmefra, så er en kop to-go kaffe guld værd. Det daglige koffeinboost smager bare lidt bedre, når den serveres i et solidt engangskrus, så den er lige til at tage med på farten. Hvis du er indehaver af en kaffebar eller en restaurant, hvor to-go kaffe er en populær bestilling, er det helt essentielt med papkrus og engangskopper. Der tilbydes et bredt sortiment af kopper og krus i to-go form, i de nødvendige mængder hos Papkrus.dk

Du er ikke meget værd, før du ikke har fået din morgenkaffe. Det kan du helt sikkert genkende som indehaver af en kaffebar, inden dine kunder har bestilt deres foretrukne koffeinboost. Her kommer det engangskruset dig heldigvis til undsætning. Du kan finde et væld af forskellige to-go kopper, til både caféen, kaffebaren, restauranten, virksomheden, frisøren og meget andet hos Papkrus.dk. 

Dagens vigtigste kop kaffe til din kunde

Der er mange, der kan tilslutte sig glæden over en god to-go kaffe eller te, der serveres i et godt papkrus. Når hverdagen er travl, er to-go kaffe uundværlig. Som café- eller restaurantindehaver er du helt sikkert med på, at dagens koffein-dosis får dine kunder i bedre humør. Også hos frisøren, klinikken, eventet eller andre arrangementer kalder kunderne på god kaffe i et godt engangskrus af pap. 

Hos Papkrus.dk er de førende indenfor produktionen af holdbare papkrus- og kopper i forskellige størrelser og typer. Krusene og kopperne fungerer til alle slags drikkevarer.

Disse størrelser kan du vælge imellem:

Engangskrus og -kopper til enhver smag

Udover de forskellige størrelser findes der også varierende strukturer og farver, så du er helt sikker på at finde noget, der passer til din cafés stil. God kaffe skal jo serveres i en pæn og solid kop, så du kan give dine kunder den bedste oplevelse. Driver du en café eller kaffebar, hvor det ikke gør noget, at der er lidt knald på farverne, kan du bl.a. finde engangskrus i alle regnbuens farver og alle størrelser. Du finder også papkrus med struktur, så der er et godt greb om kruset.

Disse engangskrus er perfekte til varme drikke: