Selskabsret – rådgivning hos advokaterne LRP i Horsens

Få dybdegående info om selskabsret ved at tage kontakt til LRP advokatfirma i Horsens via www.lrp.dk.

LRP

Mangler du en advokat i Horsens?

Hos LRP finder du din advokat i Horsens med et godt kendskab til lokalområdet. LRP har været i Horsens-området i snart 20 år og er det største advokatfirma i Horsens med 64 ansatte, heraf 24 jurister. Dermed får du en advokat i Horsens, som har specialistviden, da LRP’s advokater i Horsens sparrer med hinanden på daglig basis. Det mener LRP giver den bedste advokat, da deres advokater i Horsens skal have mulighed for at trække på sine kollegaer. Klienten får mulighed for bred rådgivning og dermed en alsidig advokat i erhverv & privatretslige områder. LRP giver deres advokater i Horsens løbende mulighed for uddannelse, så de hele tiden kan forbedre sig og blive en bedre advokat for deres klienter. Hos LRP er målsætningen, for deres advokater i Horsens, at klienterne skal have en hurtig, effektiv og juridisk rådgivning på et højt niveau. Det gør LRP blandt andet igennem anvendelse af den nyeste teknologi, som LRP anser som værende et vigtigt led i en god rådgivning fra deres advokater i Horsens. LRP rådgiver altid med et klart kommercielt mål i sigte for klienterne.

LRP tilbyder rådgivning og juridisk bistand inden for et bredt spektrum. LRP dækker alle privatretslige områder og erhvervsområder som generationsskifte, ansættelsesret og selskabsret.

Eksperter i selskabsret og alle dens facetter

Inden for selskabsret tilbyder LRP’s advokater i Horsens deres ekspertise, som er samlet over en lang årrække. LRP finder de optimale juridiske løsninger i selskabsret for netop dit selskab. Det kunne være, at du har behov for hjælp med at finde ud af, hvilket selskab du skal stifte. Inden for selskabsret har det betydning for, hvilke regler og love du skal følge. Regelsættet for aktieselskaber og iværksætterselskaber er meget forskellige i selskabsret, hvilket LRP’s advokater i Horsens vil forklare og rådgive dig om. Det sikrer dig, at du står med den bedste løsning så dit selskab passer til selskabsrettens lovgivning. I selskabsret er der også en del nødvendige dokumenter, som skal udfyldes. Her tilbyder LRP advokater i Horsens til at udfylde disse, så du ikke forbryder dig unødvendigt i selskabsretten.