Invest Living airconditionanlæg eller varmepumper fra Panasonic og Mitsubishi

Læs om det populære Invest Living airconditionanlæg. Når du bestiller hos NovaSolar, får du gratis fragt og fem års garanti. I kategorien med varmepumper finder du brands som Mitsubishi og Panasonic, der leverer langt bedre løsninger end discountmærkerne, der i bund og grund ender med at blive dyrere i det lange løb.

NovaSolar

Invest Living airconditionanlæg med hjul

Køb et Invest Living airconditionanlæg hos NovaSolar, som kan hjælpe med at køle ned fx på kontoret – derhjemme eller på virksomheden. Kombinationen af sommervarme og varm elektronik går hurtigt hen og bliver for meget. Når indeklimaet er for varmt, kan man ikke tænke ordentligt, og det resulterer også i en lavere produktivitet. Med en kølekapacitet på hele 2.600 watt, som man finder ved dette airconditionanlæg fra Invest Living, kommer der til at blive en dejlig temperatur i hele rummet. Dette klimaanlæg kommer med LED display og et væld af funktioner, der gør det nemt for dig at tilpasse den kølige luft, så du har det tilpas, selvom klokken er 14 en juli eftermiddag.

Panasonic varmepumpe til en konkurrencedygtig pris plus gratis fragt

Der er fordele ved at vælge en Panasonic varmepumpe hos NovaSolar frem for en af de mange discountløsninger, man finder hos konkurrenterne. En luft til vand varmepumpe af mærket Panasonic er drift sikker, og mærket er godt til at designe løsninger, der tager mindre plads. En luft til vand Panasonic varmepumpe kommer med indbyggede filtre, stor og velisoleret beholder og en A-klasse pumpe. Mange vælger også at købe deres luft til vand varmepumpe fra Panasonic, da leverandøren er kendt for støjsvage udgaver. NovaSolar forhandler og monterer også luft til luft varmepumper fra dette brand, men også Mitsubishi og Samsung – alle kvalitetsfabrikanter med et bredt repertoire. Du kommer til at fortryde, hvis du går ned på kvaliteten. En højeffektiv pumpe, hvad end det er luft til luft eller luft til vand, fra Panasonic eller et af de andre brands er en glimrende energiløsning både til sommerhus og almindelig beboelse.

Bestil en Panasonic varmepumpe eller et Invest Living airconditionanlæg, du kan flytte rundt på med hjul, via www.novasolar-webshop.dk.