Bambus møbler og design pendler af Tine K Home

Køb flotte bambus møbler af Tine K Home, som er en kendt designer i Danmark såvel som udland. Det er også et brand, der står bag flot og moderne belysning som væglamper, pendler m.m.

Tine K Home

Naturlige bambus møbler i flotte afskygninger

Tine K Home sælger design til private og firmaer, og man finder interiør fra denne virksomhed i diverse hoteller og restauranter rundt omkring. Det hænger fx sammen med, at man kan customize. Design egne møbler, og afhent dem på lageret. Derved sparer man også fragtprisen. Hvis du ønsker levering, så sørger Tine K Home altid for at sende boliginteriøret hurtigt af sted. Dette gælder også, hvis du søger efter bambus møbler, som designervirksomheden sælger mange af. Deres bambus møbler passer til filosofien om boheme, botanisk og elegant living. Kategorien her indeholder fx spiseborde, bænke, stole og taburetter i materialet bambus. Se de skønne bambus møbler, der er designet ud fra de skandinaviske traditioner med enkle og rene linjer. Tine K Home har sammensat et varieret udvalg af møbler i bambus, du frit kan bladre igennem online.

Design pendler via tinekhome.com

Hvis man trykker på fanen med belysning på www.tinekhome.com, åbner der sig en verden op af skønne designerlamper som fx væglamper, fatninger, bordlamper og selvfølgelig også pendler – perfekt til at hænge over spisebordet osv. Udvalget af pendler indeholder udsøgte design, der naturligvis også falder i stil med resten af udvalget. Det betyder en kombination af elegant enkelthed og boheme, som jo er en populær combi inden for skandinavisk boligdesign. Tine K Home skaber pendler i naturmaterialer som palmeblade og rattan, men du kan også købe modeller i messing og glas. Hvis du leder efter veldesignede pendler eller andre lamper, så kan det herfra anbefales at kigge på udvalget på tinekhome.com.

Find et fint udvalg af pendler, fatninger og andet i belysning udviklet og designet af Tine K Home. Det er en dansk designervirksomhed, der især er kendt for dens bambus møbler. Stilen er boheme, skandinavisk minimalisme og botanik.