Philips LED strips og USB-C kabler – Se besparelserne på www.av-cables.dk

I denne artikel belyses udvalget hos Av-Cables.dk. Det er et onlineudvalg, som bl.a. byder på LED strips til Philips Hue, men også USB-C kabler til så godt som alle behov. Priserne er langt lavere på www.av-cables.dk, så hvis du vil købe billigt, så er siden her værd at benytte.

Av-Cables.dk

Philips LED strip – Stærk pris hos Av-Cables.dk

Philips LED strips er i fantastisk kvalitet, og når det kommer til smart belysning, så ved de fleste efterhånden godt, at Philips Hue er førende. Hvis du står og skal til at købe en ny Philips LED strip, så er det klart, du jagter den laveste pris på dette kvalitetsprodukt. Priserne kan selvfølgelig variere lidt fra land til land, men når det kommer til det danske marked, så vil Av-Cables.dk altid være billigst. Priserne er presset ned 15-60 % lavere end hos konkurrenterne. Det gælder ikke kun for kategorien med LED strips fra Philips, men også resten af Philips Hue sortimentet og de mange andre tusindvis af produkter, man finder på www.av-cables.dk med dag til dag levering.

USB-C kabel – Adaptere og convertere til USB-C 3.1

Det moderne USB-C kabel i version 3.1 understøttes af nyere computere og en lang række af apparater. Det kan benyttes til seriøs hurtig dataoverførsel, og en af de mange fordele er, at det fylder væsentligt mindre end det traditionelle USB stik, som man f.eks. kender fra USB-A serien. Hvis det er USB-A eller USB-C kabler, du ønsker at klikke frem til, så har Av-Cables.dk et passende hardware-udvalg til dig. Køb USB-C kabler og andre typer til landets absolut bedste priser. Bestil RJ45, Lightning, DVI, HDMI og mange andre typer adapterkabler til USB-C. Disse adaptere kan gøre det muligt for dig at tilkoble dine ældre apparater med en USB-C indgang. Se alle kabelmulighederne online i dag.

Har du brug for et Philips LED strip, eller kigger du efter et USB-C kabel? Uanset type, model eller ønske til mærke, så er det billigst at handle hos Av-Cables.dk.