Køb brænde og 6 mm træpiller på tilbud online

Når man handler hos Den Gamle Brugs, kan man få lidt ekstra kvalitet for pengene. Køb biobrændsel med levering til Sorø, Kalundborg, Holbæk og andre steder på Sjælland. Du finder altid gode tilbud på 6 mm træpiller via webshoppen, hvor du også kan købe brændetårne samt løst brænde billigt. Træbriketter sælges selvfølgelig også på www.dgb-braende.dk.

Den Gamle Brugs

6 mm træpiller på tilbud – Bestil via dgb-braende.dk

Bestil 6 mm træpiller på tilbud online. Den Gamle Brugs forhandler forskellige typer træpiller på udsalg – bl.a. 6 mm og 8 mm. Selv en lille besparelse på en pose træpiller løber op, når man har brug for biobrændsel til hele vinteren. Køb en palle med 6 mm sække, og hav fyring til lang tid. Lige nu står solen selvfølgelig stadig højt, men snart så er det tid til at købe biobrændsel igen. Der er mange i Holbæk, Roskilde, Korsør og andre byer på Sjælland, som bestiller hos Den Gamle Brugs, når det er tid til at forsyne sig selv med flere 6 mm træpiller på tilbud. På dgb-braende.dk føres mærket Heatlets, som er et dansk/svensk brand, der især er kendt for høj kvalitet. Bestil Heatlets 6 mm træpiller på tilbud via få klik og indtastninger.

Den Gamle Brugs leverer brænde til Sorø

Brænde kan også leveres til Sorø, når man bestiller igennem www.dgb-braende.dk. Køb brænde i rigtig høj kvalitet og med gratis levering til Sorø. Borgere i denne sjællandske by køber især ovntørret og lufttørret brænde, men også træbriketter og selvfølgelig træpiller. Du får biobrændsel fra miljøvenlige kilder. Det betyder bæredygtigt skovbrug, så du kan fyre med god samvittighed. De gode priser på løst brænde såvel som brændetårne gælder også, hvis du skal have det leveret til Sorø. Gør ligesom mange andre i byen og bestil træbriketter etc. hos Den Gamle Brugs.

Du finder gode tilbud på 6 mm træpiller med levering til Sorø. I denne by får man gratis levering, men Den Gamle Brugs servicerer også borgere i Holbæk, Kalundborg, Sjællands Odde og andre byer på Sjælland.