Udendørs væglamper og LED strip i smart design kan købes hos Lite-House

Lite-House har alt i designerlamper designet belysning til hjemmet. Læs bl.a. om udendørs væglamper og om den super smarte LED strip her.

Lite-House

Udendørs væglamper fra anerkendte mærker

Når man bor i villa, så er det en god ide at have udendørs belysning, for at kunne se hvor man træder, når man skal finde sin hoveddør. Der er forskellige smarte udendørs væglamper til salg hos Lite-House, som har mange forskellige designerlamper til salg i deres udvalg. Der er bl.a. mærker som Astro, Royal Botani, Phillips, Osram Endura og Lupia i butikken, som laver mangeartede udendørs væglamper i mange forskellige smukke design. Der er bl.a. minimalistiske indbyggede modeller, kubistiske og kegleformede samt mere organiske former. Der er selvfølgelig også sensorlamper, som lyser op når nogen træder ind i deres zone. Det er smart, for så får du lys, når du kommer sent hjem, så du ikke træder i rabarberbedet eller i stokroserne. Der er mange flotte udendørs væglamper til gode priser i butikken, og du kan helt sikkert finde lige den slags lampe, som du drømmer om i butikken.

Praktisk LED strip

Lite-House har et mangeartet udvalg af lamper og belysning, og hvis du skal bruge belysning et sted, hvor du ikke er interesseret i at have en lampe eller hvor der måske ikke er plads til en lampe, så kan en LED strip være løsningen. Det er den absolut mindste lampe i forhold til, hvilket lys den giver, som du overhovedet kan finde. Der er mange forskellige måder, som sådan en LED strip kan bruges på, og den er jo især smart, når der ikke er plads til en lampe, fx i et køkken under køkkenskabene over køkkenbordet, hvor den let kan klistres op og giver et super godt arbejdslys. Det kan også være langs en liste eller et andet sted, hvor man gerne vil have en god belysning. LED strips kan sættes sammen og på den måde give super godt lys henover lange afstande. Læs mere om de mange muligheder på www.lite-house.dk.