Lej alt fra køletrailer til mobil varme til skarpe priser hos Ebbes udlejning

Leder du efter en køletrailer / kølevogn til udlejning, eller har du behov for leje af mobil varme, tilbyder Ebbes Udlejning deres service til både Sjælland, Lolland, Falster og Møn. Her går kvalitet og konkurrencedygtige priser hånd-i-hånd, så gør dig selv en tjeneste og tag et kig på dine muligheder.

Hold gæsterne varme med mobil varme

Intet kan sætte en stopper for hyggen som en kold aftenvind. Vil du komme udfordringerne i forkøbet, er leje af mobil varme i den forbindelse altid en god løsning. Hos Ebbes Udlejning tilbydes der leje af mobil varme til rigtig stærke priser, heriblandt gasvarmeovne i topkvalitet. Uanset behovets størrelse, går du ikke galt med deres leje af mobil varme. Er der tale om større telte eller er vejret særligt koldt, kan en af deres varmekanoner anbefales. Du har også mulighed for leje af mobil varme i form af oliefyr, der også er velegnede til opvarmning af lagerhaller og større arbejdspladser. Der tilbydes leje af mobil varme til både Sjælland, Falster, Lolland og Møn, og har du spørgsmål, kan du altid kontakte deres kundeservice.

Lej en køletrailer fra kvalitetsmærke

Har du brug for en professionel køletrailer til udlejning, er dette forhandleren for dig. Her lægges der stor vægt på kvalitet og budgetvenlige priser, og der tilbydes løsninger for ethvert behov. Der tilbydes naturligvis både kølevogne til udlejning til erhverv og private. Deres køletrailere til udlejning fungerer til stort set alle slags fødevarer, og er du interesseret i at langtidsleje, kan dette også lade sig gøre. Med køletrailere til udlejning fra kendte mærker som Kress, behøver du aldrig at bekymre dig om kvalitet, og der udlejes til hele Sjælland, samt Lolland, Falster og Møn. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte dem direkte, skulle du have spørgsmål angående deres service eller særlige muligheder.