CitySwingers er en swinger club i kbh hvor du bl.a. kan finde gloryhole og andet spændende

CitySwingers er en swinger club i København, hvor du kan finde gloryhole, gang bang, bukakke, s/m og meget mere under trygge rammer.

CitySwingers

Gloryhole

Leder du efter en god swingerklub med et godt miljø for seksuel frigørelse? Så er CitySwingers lige stedet, du leder efter. Her kan du møde mange forskellige andre swingere, som gerne vil have deres seksuelle fantasier opfyldt, og du kan nok møde nogen, som gerne vil det samme som dig. Der er mange mennesker, som kommer i swingerklubben – nok flere end du tror, og du vil møde et mangfoldigt miljø med mange forskellige folk, store som små og med forskellige seksuelle præferencer. I klubben er der både spa, sauna, glory hole og sexbio. Der er et guldrum, hvor der er spejle, som man fra et rum ved siden af kan kigge igennem. Det er til dem, der kan lige at blive beluret. Der er også gloryholes, der forbinder de to rum, og de kan bruges til mange forskellige sjove ting. et glory hole er et hul i væggen imellem to rum, hvor en penis kan stikkes igennem, for så at blive tilfredsstillet af en/tilfredsstille en på den anden side.

Swinger club i trygge omgivelser

Leder du efter en god swinger club i København? Så er CitySwingers stedet, for her er alle de faciliteter, som en sexklub med respekt for sig selv har, og du kan bl.a. nyde spabadet eller den frække biograf, eller dyrke gang bang i gang bang-rummet. Der er regler i klubben, som er lavet for at skabe de tryggeste rammer for fri seksuel udfoldelse, og på den måde får du de bedste forhold for at udleve dine vildeste fantasier sammen med andre ligesindede. Man skal være i en swinger club med respekt for hinanden, og man skal respektere et nej, når man får et. Der er mange forskellige måder, at komme i kontakt på, og spa badet er sexfrit område, men lavet til at starte i eller slappe af i – et sted, hvor man kan møde sine sexpartnere og indlede en flirt, som kan føre til mere senere på aftenen i et af swinger clubbens andre rum.