Barlinek og Task træpiller med afhentning i Tyskland

Barlinek træpiller er mest af alt populære pga. deres legendariske brændværdi. De er også vurderet som nogle af de mest stabile på markedet, ligesom det er gældende for dem fra Task. Køb begge typer hos Lakoda med mulighed for afhentning både i Danmark og Tyskland.

Barlinek træpiller tilbydes online på lakoda.dk

Mange danskere foretrækker Barlinek træpiller. De er dobbeltcertificerede med de to anerkendte standarder – DINplus og ENplus A1. Der er flere måder, du kan vælge at få dit nye brændsel på. Den billigste er at afhente i Tyskland, men du har også mulighed for levering til din adresse. Med Barlinek får man hundred procent naturligt biobrændsel, der er et slag for miljøets skyld, men også din personlige pengepung. Hvis du afhenter Barlinek træpiller i Tyskland, har du også plads til mere i bilen, da de naturligvis fylder markant mindre end løst brænde. Hvis du vil købe ind til rigtig lang tid, så overvej at leje en trailer fra Lakoda. Det koster overhovedet ikke noget! Vælg Barlinek, og kom de kolde vinter måneder i forkøbet i ekstra god tid i år.

Task træpiller kan afhentes i Tyskland og Danmark hos Lakoda

En anden mulighed er Task træpiller, der også har en række karakteristika, der gør dem elskede af den danske befolkning. Disse kan både afhentes i Tyskland og Danmark, og her kan du vælge mellem 6 mm og 8 mm sække, der hver især har fyring til lang tid. Task træpiller har også den prestigefyldte ENplus A1 certificering, der beviser, at kvaliteten er helt oppe at ringe. Task tester nemlig ofte deres brændsel, så kvalitetsniveauet forbliver højt og konstant. Du er sikret den bedste service og formidable priser, når du køber Task træpiller på www.lakoda.dk.

Find træpiller fra anerkendte leverandører som Task og Barlinek på lakoda.dk. Når du afhenter dem i Tyskland, sparer du hundredvis af kroner, hvilket kan gøre det værd for mange at tage en tur over grænsen. Lakoda tilbyder også levering af deres brændsel – helt frem til døren.