Legetøj fra Dantoy og Quercetti efterspørges af mange danske børnefamilier

Hos Legebyen.dk finder du mærker som Dantoy og Quercetti. Du kan læse mere i denne artikel.

Legebyen.dk

Dantoy Scooter – Motorcykler til leg

Den første legescooter er uforglemmelig. At se barnet smile, imens han eller hun tøffer afsted, er vidunderligt. Det er et sandt minde for livet. På www.legebyen.dk er det især Dantoy og deres scootere, som er efterspurgte. Dantoy scooteren fås i flere udgaver, f.eks. som politi motorcykel eller den klassiske i rød og blå, som vi alle kender. Deres Prinsesse scooter er også et stort hit, hvis barnet er ellevildt med prinsessetema. Dette tema er også noget, du finder meget af i andre kategorier. Det er ikke kun scootere, som Dantoy er blevet populære på grund af. De andre serier fra den danske legetøjsproducent sælges også hos Legebyen.dk. Køb bl.a. Dantoy Thorbjørn, Green Garden, Funcars, Tiny og alle de andre kollektioner på www.legebyen.dk, og få fri fragt på større ordrer plus 365 dages returret!

Quercetti tilbyder kvalitets legetøj til SFO, klub etc.

Quercetti og deres institutionslegetøj er anerkendt, og det er også blevet leget med af dem, som nu er voksne. Legebyen.dk forhandler et stort udvalg i Quercetti kuglebaner til børn i alle aldre. Se de store og simple kuglebaner til børn over 1 år, og køb mere avancerede kuglebaner, som kan benyttes af børn over seks år. Quercetti har skabt legetøj, som kan bruges af alle, og hvor man har mulighed for fordybelse. Det er naturligvis kun fantasien, der sætter grænserne for udfoldelse. Det er fantastisk, hvad man kan opnå med de skønne kuglebaner fra Quercetti. Da legetøjet primært har været brugt i institutioner, så er det bygget i en fantastisk kvalitet, der gør, at det kan gives videre fra generation til generation! Læs mere hos Legebyen.dk, og få prisgaranti før køb.

Bestil bl.a. Dantoy scootere og Quercetti legetøj til flere aldersgrupper. Disse kuglebaner står nemlig højt på ønskelisten, og hos Legebyen.dk kan du også købe fra DUPLO, Playmobil, Brio, Aquaplay, Beleduc og mange flere brands – alt sammen online og med hurtig levering!