Flot udvalg af konsolborde og rustikke vitrineskabe til skarpe priser hos Direkte Import

Der findes hos Direkte Import altid et bredt udvalg af de bedste produkter, indenfor boliginteriør. Sortimentet byder bl.a. på konsolborde og rustikke vitrineskabe, som fås i den bedste kvalitet.

Direkte Import

Konsolborde af gode materialer

Direkte Import er udbyder af en lang række forskelligt boliginteriør, bl.a. deres flotte konsolborde. Konsolbordene fås i forskellige udgaver, materialer og design, så der helt sikkert kan findes noget der matcher dine ønsker. Konsolbordene kan anvendes i forskellige sammenhænge. Dette er om man ønsker sig et slags skrivebord med funktionelle skuffer under, eller blot et bord/skab som kan bruges i hjemmet til opbevaring. Konsolborde fra Direkte Import findes i forskellige farver, som fx hvid, træfarve, samt en masse andre flotte antikke træudgaver. Ønsker du mere viden omkring udvalget og mulighederne, kan du klikke ind på www.direkteimport.dk.

Rustikke vitrineskabe i smukke design

Man finder hos Direkte Import også rustikke vitrineskabe, som er fremstillet i den bedste kvalitet. De rustikke vitrineskabe findes i alverdens flotte design og farver, samt er håndlavede i Kina, som giver hvert enkelt vitrineskab hver deres unikke særpræg. De rustikke vitrineskabe fra Direkte Import fås fx i farver som grå/hvid, hvid, sort, grøn, rød og mange andre forskellige og unikke farver. Udvalget af rustikke vitrineskabe byder ligeledes også på forskellige størrelser og former, så de kan passe ind i ethvert hjem. Derfor kan man hver dag glædes med at gå og kigge på de rustikke vitrineskabe. Så hvis man er på udkig efter noget helt unikt og rustikt, så er de rustikke vitrineskabe fra Direkte Import en god start, da de byder på de flotte og unikke design og farver. Læs eventuelt mere om udvalget på www.direkteimport.dk.

Besøg Direkte Import allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye møbler til hjemmet. Udvalget er bredt, kvaliteten er i top og der bydes på konkurrencedygtige priser.