Crowdlending på crowdton.com er lig med grønne investeringer

Grønne investeringer er i dag lettilgængelige for nye investorer, såvel som dem med mange års erfaringer. Fordi Crowdton har udviklet et nyt koncept, der baseres på crowdlending. Det er en investeringsform for alle danskere, der gerne vil pleje formuen og ligeledes slå et slag for klimaet og bæredygtighed. Læs enten mere her eller på crowdton.com.

Crowdton

Ny platform til crowdlending i Danmark – Crowdton

Crowdton er en fin måde at investere på for dem, som ikke har det store kendskab. Fordi Crowdton er crowdlending i Danmark, hvor du ikke løbende skal vedligeholde din investering. Med andre ord, så passer den bare sig selv. Det årlige afkast er fast. Det afhænger altså ikke af den handlede kurs, som aktier gør. Når såkaldte market makers finder på at sælge ud af en aktie, så kan det gå stærkt. Det er slet ikke den samme risiko, du tager ved crowdlending. Den mere neutrale risikoprofil er noget, som passer rigtig godt til den brede befolkning. Hvem gider at miste de penge, man har arbejdet uge efter uge for at spare sammen? Crowdlending handler om at, man sammen låner ud til projekter. Disse bæredygtige projekter hos Crowdton er med til at bane vej. De er medvirkende til at skabe en fremtid med grønnere energi. Fordi dine penge lånes ud til opførsel af solceller. Som du måske har hørt, er det en suveræn forretning lige nu. Så slå to fluer med et smæk. Bliv en del af omstillingen til et grønnere samfund, og optjen en økonomisk gevinst helt passivt.

Grøn investering for klimaets skyld

Grøn investering er nu for alle. Minimumsbeløbet er lavt. Det skal være slut med, at det kun er millionærer, som skummer fløden på grønne investeringer. Hos Crowdton kan vi alle sammen tjene penge på solceller. Vi låner sammen ud til at opføre grønne solcelleanlæg, som på nuværende tidspunkt er vigtigere end nogensinde før. Er du parat til din første grønne investering? Så besøg www.crowdton.com.

Crowdlending og bæredygtighed er nu koblet sammen med crowdlending i Danmark hos Crowdton.