Udstyr inden for spirometri og DermaSilk bodyer mod børneeksem

Børneeksem er et trælst problem i de tidligere børneår. Jepsen HealthCare sælger DermaSilk bodyer, der lindrer. Du finder også medicinsk udstyr fx inden for spirometri og lungefunktion på jepsenhealthcare.dk.

Jepsen HealthCare

Børneeksem – et tilbagevendende problem

Jepsen HealthCare fører en DermaSilk body, der er god ved børneeksem. Det er en kronisk sygdom, som en stor del af børn især i de yngste år oplever. Størstedelen af børneeksem tilfældene udvikles allerede inden 4-års alderen. Sygdommen tager så af typisk inden barnet fylder 7-11 år. Der er dog risiko for tilbagefald selv i det voksne liv, og derfor er det et problem, man skal tage ekstra seriøst. Jepsen HealthCare forhandler en body fra DermaSilk, som er designet, så den minimerer hudirritationen. Det er altså en naturlig måde at lindre dit barns gener på, så børneeksem ikke bliver et nær så stort problem fremadrettet. På www.jepsenhealthcare.dk finder du også andet i medicinsk udstyr end blot til børneeksem.

Jepsen HealthCare er ekspert i spirometri

I den brede vifte af produkter inden for medicinsk udstyr på jepsenhealthcare.dk, kan du vælge mellem en lang række af artikler inden for spirometri og lungefunktion. Det er apparater, som relaterer sig til kunder med en kronisk lungesygdom som KOL eller astma. Astma er den langt hyppigste lungesygdom og rammer befolkningen bredt. Man kan udvikle astma i barndomsårene, men nogle udvikler også sygdommen senere hen i livet. Hos Jepsen HealthCare kan du købe den såkaldte Mini-Spacer, peakflowmetre og forskellige spirometre. I kategorien med spirometri og lungefunktion sælges der kun kvalitetsfulde medicinske produkter, ligesom det er gældende for de andre kategorier. Browse igennem det velassorterede udvalg inden for spirometri på jepsenhealthcare.dk, som sælger til private og virksomheder, der ikke vil gå ned på sundhedsudstyr.

Jepsen HealthCare forhandler beklædning til folk med allergiske gener fra DermaSilk. Du kan bl.a. shoppe bodyer til børn, som lider af børneeksem, på hjemmesiden. Inde på www.jepsenhealthcare.dk kan du også klikke frem til en del inden for spirometri, der gør det muligt at teste lungefunktionen med henblik på at diagnosticere astma, KOL og andre lungesygdomme.