Grønne tage og tagpap i bedste kvalitet hos Phønix Tag Materialer

Phønix Tag Materialer har i mange år været én af de fremmeste producenter inden for alt der har med tagpap at gøre herhjemme. Det betyder at du som kunde altid kan være helt sikker på at modtage et produkt i den absolut bedste kvalitet, når du vælger mærket. De seneste år har virksomheden desuden været med til at udbrede grønne tage, som er en stærk løsning på problemer med kraftige regnskyl i byområder. Læs mere herunder.

Phønix Tag Materialer

Tagpap i høj kvalitet

Der er flere gode fordele ved at vælge Phønix Tag Materialer når du skal købe tagpap. Lad os gennemgå et par af dem her. Først og fremmest er der udvalget. Virksomheden har et bredt udvalg af forskellige typer tagpap, og helt sikkert også en type som passer perfekt til det projekt som du står over for. Alt tagpap holder samtidig et ekstra højt niveau af kvalitet, og er designet til perfekt at kunne modstå det noget omskiftelige danske vejr. Samtidig kan du naturligvis altid kontakte virksomheden, hvis du har spørgsmål af forskellig art vedrørende valg af tagpap. Alt i alt et særdeles godt valg, hvis du skal i gang med at lægge nyt tag, og gerne vil vælge tagpap.

Funktionelle grønne tage

Foruden tagpap har Phønix Tag Materialer blandt andet også specialiseret sig i grønne tage. Udover at være utrolig smukt og funktionelt, har grønne tage også en stor fordel i forbindelse med kraftige byger eller længerevarende regn. Hvor regnvandet med det samme bliver ledt ned i kloakkerne ved almindelige tage, kan grønne tage reducere nedløbet fra tagflader med op til 50 procent. På den måde er grønne tage en grøn løsning på problemet med regnvand i forbindelse med skybrud i større byer. Vil du vide mere om både grønne tage og tagpap fra virksomheden, så klik ind på www.phonixtagmaterialer.dk allerede i dag.