Find Georg Jensen Bernadotte bestik og boliginteriør hos Kramogkanel.dk

Kramogkanel.dk er en af landets bedste isenkræmmere. Deres enorme sortiment rummer nemlig alt fra boliginteriør til køkkengrej og personlig pleje. På www.kramogkanel.dk kan du kun få produkter fra markedets bedste producenter, som fx Georg Jensen Bernadotte bestik. Så læs videre her, hvis du vil blive lidt klogere på den skønne butik.

Kramogkanel.dk

Ikonisk Georg Jensen Bernadotte bestik

I Danmark har vi altid elsket godt design og solidt håndværk. Samtidigt elsker vi at hygge derhjemme, hvilket har skabt en lang og stolt tradition for at lave hyggelige og smukke hjem. Et element der går igen i mange af disse hjem, er Georg Jensen Bernadotte bestik. Den mildest talt ikoniske designvirksomhed har i utallige år leveret lysestager, termokander, julepynt osv. til glade danskere, og det smukke Georg Jensen Bernadotte bestik er bestemt ikke en undtagelse. Bestiksættet har foruden at være utroligt smukt en række gode kvaliteter. For det første er det lavet i rustfrit stål, hvilket betyder, at det sagtens kan tåle at komme i opvaskemaskinen. For det andet er Georg Jensen Bernadotte bestik perfekt vægtet, hvilket betyder, at det føles naturligt og let at bruge, når du nyder en dejlig middag.

Enormt udvalg af boliginteriør

Boliginteriør er ikke bare boliginteriør. Det kan nemlig være mange forskellige ting, og hos Kramogkanel.dk er de passioneret omkring det hele. Et hurtigt klik ind på deres webshop, www.kramogkanel.dk, viser, at de – ud over Georg Jensen – sælger mange kendte, danske mærker inden for boliginteriør. Eksempelvis kan du købe Kaj Bojesens figurer, som om noget indkapsler det, vi i dag forstår som dansk træhåndværk og –design. Det er især aben, der er populær, men han har selvfølgelig lavet mange andre. En anden klassisk figur er den sjove Hoptimist. Den fås naturligvis i mange forskellige afskygninger hos Kramogkanel.dk. Men boliginteriør er også vaser, krukker, fade, skåle m.m., og hvis du er nysgerrig, er du altid velkommen hos Kramogkanel.dk – både i deres butik i Herning eller på deres webshop.