Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbyder brystløft og andet plastikkirurgi

Der er flere gode grunde til at have Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj med i dine overvejelser, hvis du er bosat i Århus eller Østjylland, og gerne vil have udført plastikkirurgi, f.eks. et brystløft. Udover at personalet på klinikken er særdeles dygtige og professionelle, er der samtidig en rolig og venlig stemning, som gør at man føler sig tryg og velkommen hele vejen igennem forløbet. Vil du læse mere om brystløft, plastikkirurgi generelt og om klinikken, så læs videre herunder.

Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj

Naturligt brystløft

Mange kvinder oplever efter at være blevet mødre og endt amning, at brystet begynder at hænge mere og bliver slapt. Det er helt naturligt, men kan ikke desto mindre være årsag til forringet selvværd. Der er dog mulighed for at gøre noget ved det, og få en mere fyldig og ungdommelig barm igen, og faktisk er det mere udbredt i blandt danske kvinder end nogensinde før at få gjort. Et brystløft handler til forskel fra en brystforstørrelse ikke om at gøre brystet større, men derimod om at give brystet dets tidligere form tilbage. Slappe bryster efter endt amning eller vægttab kan på den måde fjernes. Ønskes det, kan man sagtens kombinere brystløft med brystforstørrelse. Klik eventuelt ind på www.plastikkirurgi-aarhus.dk for mere information.

Plastikkirurgi i trygge omgivelser

Brystløft er blot én af de typer plastikkirurgi som man tilbyder hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj. Foruden brystløft kan man blandt andet få udført brystforstørrelse, ansigtsløft, fedtsugning og pandeløft. Uanset hvilken type plastikkirurgi du overvejer, så et professionelt og venligt personale klar til at give dig en så behagelig og god oplevelse igennem hele forløbet som overhovedet muligt. En særdeles vigtig faktor når det gælder plastikkirurgi. Man tilbyder ved visse typer plastikkirurgi en såkaldt Crisalix 3D skanning, som muliggør at man kan få et godt billede af hvordan den plastikkirurgi man ønsker vil komme til at ændre kroppen.