Find møbler lavet i eksotiske materialer hos Tine K Home

Med tyve år i branchen er Tine K Home specialist i at få dit hjem til at se eksotisk og lækkert ud, på sin hele egen måde. Deres møbler er kendetegnet med en stil, der blander boheme living med en elegance og botanical style. Så trænger dit hjem til en opfriskning, så klik ind på deres hjemmeside, tinekhome.com/da, og læs mere.

Slidstærke rattan møbler i eksotiske materialer

Hos Tine K Home finder du bl.a. de superflotte og lækre rattan møbler, der også kendes som kurvemøbler, fletmøbler osv. De eksotiske rattan møbler er produceret i det slidstærke tropiske naturprodukt, der modstår vind og vejr, samtidigt med at det utroligt fleksibelt. De elegante rattan møbler kommer i mange former og faconer, og du kan få alt for tøjbøjler til stole og borde for bare at nævne nogle få. Hvis du er på udkig efter kvalitet, så er rattan møbler lige det rigtige for dig. Tag blot et kig på de flotte spisebordsstole, der kommer både med og uden armlæn, eller de mere afslappede lounge stole, hvor du med sikkerhed har lyst til at slænge dig. Rattan møbler er meget mere end bare flet, og du kan nemt kombinere det med andre former for interiør på en stilet og lækker måde. Det er kun fantasien der sætter grænser, når man har med rattan møbler at gøre.

Sofa der kombinerer eksotisk materiale med skandinavisk design

De klassiske bambusmøbler har længe været på markedet, men du har med sikkerhed ikke set så stilrene og elegante som dem, der forhandles hos Tine K Home. Tager du et kig ind forbi deres udvalg af de fine træmøbler, finder du nemlig et super checket design, der blander det naturlige træ med de rene linjer. Tag blot et kig på deres smukke bambus sofa, der kombinerer det østlige og eksotiske med den lækre skandinaviske enkelhed, som vi kender så godt. Deres bambus sofa vil med garanti give din have eller havestue et gevaldigt løft og ikke nok med at den er flot, så sidder man også enormt behageligt i den. Når du vælger en bambus sofa, får du et slidstærkt og fleksibelt produkt, der kan tåle alle former for vejr og ikke går til, men holder i mange år. Så tag lige og overvej en ekstra gang, om ikke en bambus sofa kunne være det helt rigtige for dig.