Gastrolux – stegepande eller sauterpande med non-stick overfladebelægning

Man bruger sin stegepande dag efter dag, og kvaliteten har meget at sige i forhold til holdbarheden, men også madoplevelsen. Gastrolux er dansk håndværk, når det er bedst. Firmaet står bag en lang række redskaber til kokke – alt fra en grillpande, kasserolle og stegeso til fiskepande eller sauterpande. Spring direkte til udvalget på gastrolux.dk.

Gastrolux

Køb en stegepande med fast eller aftageligt skaft

Stegepanden er et af de mest benyttede redskaber under madlavningen. Den skal kunne tåle daglig slitage og stadigvæk levere et ordentligt resultat. Gastrolux har fremstillet en flot serie med stegepander, der kommer med fastmonteret skaft. Deres skafter kan tåle op til 260 grader celsius, og derfor kan de tåle at komme i ovnen for at færdigstege din kotelet, blomkålsbøf og lignende. Hvis du ønsker en stegepande med aftageligt skaft, er dette naturligvis også en mulighed på gastrolux.dk. Hos Gastrolux har de cirka 60 års erfaringer, hvilket er resulteret i en høj og usammenlignelig håndværksmæssig kvalitet. En stegepande fra Gastrolux kommer med firmaets kendte non-stick belægning, som gør det muligt at stege langt sundere. Du behøver slet ikke at tilføje fedtstof for at undgå, at panden brænder på. Belægningen gør det også lettere at rengøre den efterfølgende.

Sauterpande med høj kant – gastrolux.dk

Forskellen mellem en sauterpande og den typiske stegepande er en højere kant. Den samme non-stick belægning, som Gastrolux har vundet priser for, er naturligvis også til stede, uanset hvilken sauterpande du vælger. Den høje kant gør det muligt at sautere en større mængde grøntsager af gangen. Du finder modeller med forskellige diametre på gastrolux.dk. Hvor mange plejer du typisk at lave mad til? Dette er et godt udgangspunkt til valg af sauterpande. Du finder sauterpander mellem 20-32 cm i diameter online på gastrolux.dk.

Den rette stegepande eller sauterpande er altafgørende i forhold til kvaliteten af madlavningen i det daglige. Gastrolux er en dansk producent, der har opnået international anerkendelse. Du kan læse mere om deres produkter til køkkenet på gastrolux.dk.