Forkæl din hund med kornfri hundemad eller hundesnacks fra HIKE

Foder til hunden er meget vigtigt, da det er med til at holde den sund, glad og livlig, hvis den får den rette kost. Hos www.hike.dk kan du finde kornfri hundemad, samt lækre hundesnacks, der er lavet af naturlige råvarer, som er sundt for hunden at indtage.

HIKE

Undgå maveproblemer med kornfri hundemad

Hunde kan have nogle af de samme problemer som mennesker, der gælder blandt andet allergier og maveproblemer. Hos HIKE har de kornfri hundemad, der netop kan være det din hun har brug for, hvis den har maveproblemer. Korn kan nemlig godt være svært for hunden at fordøje, og der kan være andet der gør, at hunden ikke kan tåle det. Med kornfri hundemad er du stadig garanteret friske råvarer fra naturlig oprindelse, som garanterer en sund og rask hund, der er livlig og glad. Deres kornfri hundemad indeholder heller ingen ris og majs, men har de rette næringsstoffer, som hunden skal bruge. De har forskellige varianter, så du kan vælge den, der passer din hunds alder og aktivitetsniveau. Ønsker du kornfri hundemad, så har HIKE der rette udvalg.

Hundesnacks som ekstra belønning

Når din hund har været god, er det altid en god ide at forkæle den med noget, der er lækkert at gnave i. Hos HIKE kan du finde et udvalg af hundesnacks, der vil være det ideelle valg, til en ekstra belønning, eller måske hvis hunden skal distraheres. Deres hundesnacks er gode, og indeholder ingen tilsætningsstoffer, som hunden ikke skal have. Det vil sige der ikke er aromaer og farvestoffer i, men i stedet er hundesnacks lavet af naturlige og friske råvarer, som er godt for hunden. Du kan finde flere forskellige slags hundesnacks, som kan bruges til træning, eller hvis hunden skal belønnes eller blot forkæles lidt ekstra. Der vil altid være god grund, til at fylde lageret op med gode hundesnack fra HIKE.