Find alt lige fra professionelle løftborde til handicaplifte hos JEMA LIFT

JEMA LIFT producerer professionelle løfteborde i højeste kvalitet. Skal du bruge en handicaplift har de også forskellige løsninger i verdensklasse.

JEMA LIFT

Den helt rette handicaplift

JEMA LIFT har i 40 år produceret løfteborde, lifte og godselevatorer og de har opnået stor international anerkendelse på deres geniale løsninger og banebrydende design. Deres produkter er kendte for holdbarhed, funktionalitet og brugervenlighed og alt designes, udvikles og produceres i Danmark. Skal du bruge en handicaplift, så er det stedet at henvende sig, for her kan du få en specialløsning leveret og installeret af det professionelle team, som sikrer højeste funktionsdygtighed i årevis fremover. En handicaplift kan se ud på forskellige måder og have forskellige funktioner. De laver bl.a. nogle geniale trappelifte, som er indbygget i trappen, således at der neden for trappen er et plateau som kan hæves samt at et tilsvarende stykke af hvert trappetrin også kan hæves til samme niveau som plateauet nedefor trappen. Denne handicaplift er en super smart måde at komme med kørestol op ad trapper på, og den blender ind med den allerede eksisterende arkitektur.

Professionelle løfteborde

JEMA LIFT laver mange forskellige professionelle løfteborde med løftekapacitet på op til 10 tons. Der er mange forskellige modeller og designs at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde lige den model i butikken, som er perfekt til dine behov. De mange forskellige professionelle løfteborde produceres alle i Danmark og er designet til forskellige formål. De er løfteborde med trippelsaks, som altså kan blive enormt høje, samt løfteborde med enkeltsaks, som løfter i et lavt niveau. Det er alt efter hvilket formål, de skal bruges til, og de producerer også specialløsninger, som passer lige til kundens behov. På hjemmesiden kan du også se eksempler på speciallavede løsninger til forskellige tilfredse kunder. Når det kommer til professionelle løfteborde, så findes der ikke nogen bedre end jemalift.dk, for de er virkelig eksperter med internationalt anerkendte løsninger, som bruges af professionelle i mange lande rundt om i verden. Deres stærke hydraulikstempler er unikke.