Brugte BMW og MINI reservedele, dæk, fælge m.fl.

Schmiedmann Nordborg er Europas største BMW og MINI ophug, og her kan du finde alt i brugte dele. Læs bl.a. om MINI dæk og om BMW X5 reservedele her.

Schmiedmann Nordborg

BMW X5 reservedele til salg – Køb brugt hos Schmiedmann Nordborg

Hvis du skal bruge dele til din BMW, så er det hos Schmiedmann Nordborg du skal lede. De er Europas største BMW ophug, som har over 3-400 biler til ophug stående på deres 8.000 m2, og her kan du helt sikkert finde de brugte dele, du skal bruge til super gode priser. Der er masser af forskellige gode reservedele i butikken, og du kan altid finde helt specifikke dele, som du mangler til din bil. Der er bl.a. rig mulighed for at finde brugte BMW X5 reservedele, som sælges til gode priser. Det er en stærk model med solide reservedele, og derfor er BMW X5 reservedele oplagte at købe brugt, da de ofte har mange år tilbage at leve i. Specialisterne i værkstedet gennemgår selvfølgelig alle dele, før de sælges, så du kan være sikker på, at de er i bedste kvalitet. Læs mere om BMW X5 reservedele på hjemmesiden.

Brugte MINI dæk via www.schmiedmann.dk

Schmiedmann Nordborg er også MINI ophugger, og du kan finde mange forskellige gode brugte reservedele til MINI der. Skal du fx bruge MINI dæk, så har de helt sikkert lige det, du skal bruge i butikken. De har enormt mange biler til ophug, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde lige de MINI dæk du skal bruge. De yder service på både MINI og BMW, og har mange års erfaring som automekanikere med lige netop disse bilproducenter som speciale, og det gør at de let kan ordne de problemer du måtte have med din bil. På deres 8.000 m2 lager har de enormt mange biler til ophug, og det er derfra de får alle reservedelene, som du ikke finder billigere andre steder i landet. Der er faktisk prisgaranti på deres brugte reservedele, så du kan være sikker på at få MINI dæk til de bedste priser.