Prismatch på Trangia og Haglöfs – Effektlageret

Effektlageret sælger det anerkendte frilufts kogegrej fra Trangia, som er et svensk mærke, der længe har sat standarden i hele Skandinavien. Ja, dette brand har eksisteret siden 1925 og sat sit aftryk i årtier. Du finder også friluftstøj fra et andet svensk mærke hos Effektlageret – nemlig Haglöfs. Når du handler på www.effektlageret.dk, så får du prismatch.

Effektlageret

Gode priser på Trangia stormkøkkener

Trangia er et svensk mærke, der bl.a. står bag en lang række kogegrej til brug i vildmarken. Se det flotte udvalg af Trangia stormkøkkener og gasbrændere. Køb også kedler, sikkerhedsflasker og meget andet til at lave mad i det fri. Mange danskere kan ikke undvære turen ud i vildmarken, langt væk fra hverdagens stress. Det er en værdi i sig selv at lave frisk mad af naturens ingredienser i det fri, og det er det, som mærket Trangia muliggør. Det er kvalitets kogegrej til udendørs brug, som kan holde år efter år. Hvis du leder efter et komplet Trangia stormkøkken eller enkelte dele fra mærket, så kommer du til at elske det store og prisstærke udvalg hos Effektlageret. Køb udekogegrej til gode priser via www.effektlageret.dk.

Haglöfs tøj og accessories

Inde på effektlageret.dk finder du friluftstøj fra Haglöfs, der har sat standarden for friluftsbeklædning helt siden 1914. I dag er Haglöfs et af de største friluftsmærker for mennesker i Skandinavien og resten af Verden, som elsker at bruge tid udendørs og få røde kinder. Du finder et kæmpe Haglöfs udvalg hos Effektlageret, der bl.a. forhandler bukser, veste, fodtøj, soveposer, rygsække, skjorter og tilbehør fra mærket. Køb ligeledes T-shirts, jakker, shorts og tasker fra Haglöfs i den høje kvalitet, vi alle kender mærket for. Når du køber beklædning til friluftsliv fra dette svenske brand, så får du prismatch. Derfor kan det altid betale sig at købe udendørs beklædning til friluftsliv hos Effektlageret, som byder ind med et kæmpe udvalg af tøj og tilbehør. Se alle produkterne online.

Køb fra anerkendte brands hos Effektlageret. Se bl.a. udvalget fra Haglöfs og Trangia – svensk kvalitet.