Lad børnene udfolde sig med enten nye Plus Plus brikker eller LEGO BOOST

Legebyen.dk har et bredt udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Læs mere om Plus Plus brikker og om LEGO BOOST til de store børn her.

Legebyen.dk

Velkendte Plus Plus brikker

HosLegebyen.dk kan du med sikkerhed finde årets jule- eller fødselsdagsgaver, og du vil helt sikkert kunne finde lige noget, som passer perfekt til dine børn. Hvis du har børn, som elsker kreativ leg, som elsker at bygge, at konstruere og lege med tyngekraften og udfordre deres logiske og rummelige evner, så er Plus Plus brikker det oplagte valg. Det er nogle byggeklodser, som har fået deres navn fordi de hver især har form som to plus’er, som er sat sammen. På den måde kan de sættes sammen på kryds og tværs og skabe enormt mange forskellige konstruktioner og kombinationer. Plus Plus brikker har mange forskellige farver, men ellers er de helt ens og man kan bygge enormt mange forskellige sjove dyr, huse, biler eller figurer af dem. De kræver lidt mere kreativ opmærksomhed end fx LEGO klodser, fordi der ikke er opskrifter med. Så hvis du kender et barn, som elsker at bygge, så er Plus Plus brikker oplagt.

LEGO BOOST til de kreative børn

I samme kategori sælger Legebyen.dk også LEGO BOOST, som dog måske endda er for de lidt større børn. Denne serie er en kombination af software og hardware, og børnene kommer til at lege med programmering, robotteknologi og ingeniørmæssige udfordringer. Der er en tilhørende gratis app, som kan bruges på alle tablets med hvilken børnene kan programmere de robotter, de har bygget. Der er mange forskellige figurer og modeller, som kan bygges med LEGO BOOST, og med dette fantastiske legetøj vil børnene virkelig kunne udfordre og aktivere deres kreative tænkning lige der, hvor leg, videnskab, programmering og kunst smelter sammen. Det er oplagt til de kreative børn, som viser interessere i retning af teknologi, konstruktioner og robotter. LEGO BOOST er genialt til de børn, hvis intellekt trænger til udfordringer og som elsker at lege, bygge og programmere. De vil helt sikkert kunne bruge timevis på de sjove robotter, køretøjer og robot-kæledyr, som hører til serien.