Varm hjemmet op med træbriketter på tilbud og RW træpiller i topkvalitet

Leder du efter billig optænding og skal brændværdien være i orden, er Pillemadsen forhandleren for dig. Her finder du blandt andet træbriketter på tilbud og RW træpiller til stærke priser, så besøg webshoppen i dag og gør en god handel.

Pillemadsen

Træbriketter på tilbud

Hos Pillemadsen kan du altid finde træbriketter på tilbud, og tilmed med en rigtig god brændværdi. Der er flere fordele ved at købe træbriketter på tilbud hos den populære forhandler. Træbriketter er en billig og energibesparende energikilde, der fremstilles af 100% rent træ. Dette betyder at de er CO2 neutrale, og derfor en betydeligt renere energikilde end for eksempel fyringsolie. Hos Pillemadsen finder du træbriketter på tilbud der giver en jævn og stabil afbrænding, da de hverken består af knaster, harpiks eller knaster. Derudover er deres træbriketter på tilbud hårdt pressede, så de holder længe. Med mærker som Barlinek og Galaxia kan du desuden føle dig sikker på en høj produktkvalitet, så tag et kig på hele deres udvalg og find det rette produkt for dig.

RW træpiller i bedste kvalitet

RW træpiller er for dig der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, og hos Pillemadsen har du flere størrelser at vælge imellem. Her tilbydes der både 6 mm og 8 mm RW træpiller, og deres priser er naturligvis altid i bund. RW træpiller er fremstillet af 100% rent træ, og har derfor en rigtig høj brændværdi. Derudover har de et imponerende lavt fugtindhold, hvilket også er med til at give en høj brændværdi. Dette er er blot nogle af fordelene når du køber RW træpiller online hos Pillemadsen, så gør dig selv en tjeneste og besøg den kvalitetsbevidste webshop i dag. Har du spørgsmål i forbindelse med deres udvalg af RW træpiller, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte deres kundesupport.