Kragelund Tagrens leverer udendørs fliserens og algebehandling i topklasse

Trænger dine fliser til en kærlig hånd? Det kan Kragelund Tagrens hurtigt klare for dig. Med deres effektive fliserens, der blandt andet består af algebehandling, kan dine fliser hurtigt blive flotte igen. Læs mere nedenfor om Kragelund Tagrens.

Giv dit hus et flottere indtryk med udendørs fliserens

Kragelund Tagrens står klar til at hjælpe dig med, at holde din bolig ved lige. Hvad enten du ønsker at få gjort dine facader, dit tag, din terrasse eller dine fliser rene, har Kragelund Tagrens en god løsning til en god pris. Der går ikke længe fra fliserne er lagt, til fliserne begynder at blive beskidte og få algebelægninger. Ligger dine fliser i forhaven, vil du måske gerne have foretaget en fliserens for at give dit hus et flottere udtryk. Ligger de i baghaven, kunne det derimod være, at du syntes det var en smule mere lækkert at opholde sig i haven, når fliserne var rene. Der er ingen grund til at kravle ned på alle fire og bruge flere timer på at opnå små resultater. Kragelund Tagrens tilbyder en effektiv, udendørs fliserens, hvor de gør brug af professionelt udstyr, der hurtigt klarer opgaven på en effektiv og skånsom måde. Fliserens består blandt andet af ukrudtsfjerning, algebehandling, nyt sand i fugerne og imprægnering, der beskytter fliserne.

Algebehandling med godt udstyr

En algebehandling fra Kragelund Tagrens er utrolig effektiv. Medarbejderne benytter sig af et effektivt algebehandlingsmiddel, der dræber algerne, hvorefter nedbør skyller dem væk. En behandling mod alger fra Kragelund Tagrens kan både foretages på dine facader, fliser, træterrasser eller på dit tag. Når medarbejderne foretager en behandling mod alger på taget, benytter de sig af lange lanser og professionelt udstyr, der gør arbejdet let og effektivt. Lanserne er for det meste lange nok til at medarbejderne ikke behøver at kravle op på taget og det er bedre, da både medarbejdernes sikkerhed og tagets sikkerhed er i top. En effektiv algebehandling fra Kragelund Tagrens koster ikke særlig meget og pengene tjener sig ind på den lange bane, da taget, facaderne og fliserne ikke skades af algebelægningerne. På www.kragelundtagrens.dk kan du læse mere om effektiv bekæmpelse af alger.

Forkæl dig selv og dine fliser med en fliserens fra Kragelund Tagrens.