Vælg candyfloss maskiner og dobbelt vaffeljern i kvalitet hos Kelds Funfood

Når du skal servere belgiske vafler eller candyfloss, så er du nødt til at have det rette udstyr. Det kan du finde hos Kelds Funfood, der både har forskellige candyfloss maskiner, og et belgisk dobbelt vaffeljern. Kvaliteten er i top, så du kan bruge det både privat og kommercielt.

Få de rette candyfloss maskiner til kommerciel eller privatbrug

Når du ofte bruger candyfloss maskiner, enten fordi du har en bod på et marked, eller den bare tit er i brug, så skal det selvfølgelig være i ordentlig kvalitet. Du kan hos Kelds Funfood finde candyfloss maskiner i bedste kvalitet. De har blandt andet candyfloss maskiner med top, så du undgår at sukkeret ligger udover det hele. Du skal selvfølgelig tænke på dit forbrug, bruger du den hver dag, så skal den selvfølgelig være større, end hvis du kun bruger den privat til dit barns børnefødselsdag. Det er helt sikkert en sjov måde at fejre dit barn på, som får glade gæster. Når du skal bruge en candyfloss maskine, så vil det være ideelt at du finder den hos Kelds Funfood.

Servér de bedste belgiske vafler med dobbelt vaffeljern

Der er intet tidspunkt, hvor belgiske vafler ikke kan spises. Til sommer kan de serveres med is, til en dejlig kølig fornøjelse, og til vinter kan de serveres med varm chokolade. Har du brug for et dobbelt vaffeljern til din cafe, så har Kelds Funfood det rette til dig. Hos dem finder du nemlig et dobbelt vaffeljern, der er super ideelt, når du har flere der bestiller. Et dobbelt vaffeljern vil derfor også gøre dit arbejde to gange hurtigere, så dine gæster hurtigere kan nyde deres vafler. Du kan finde et dobbelt vaffeljern i den klassiske firkantede facon, men det er også muligt, at få dem i runde. Uanset hvilken type dobbelt vaffeljern du skal bruge, har Kelds Funfood det helt rigtige i deres udvalg. De er nemlig alle sammen i god og holdbar kvalitet.