Læs alle de e-bøger du kan med et tales medlemskab

Bøger kan være den bedste måde at slappe af på, og vil desuden være helt ideelt, når du rejser, da de kan være med til at tiden går hurtigere. Hos www.tales.dk tilbyder de derfor også e-bøger, samt et tales medlemskab, der er uundværligt for enhver der elsker at læse.

tales

Gå på opdagelse i de mange e-bøger genre som krimi, fantasy og meget mere

Hvis du ofte er på farten, eller har mange lange ventetider, så vil det være en god ide, at du har noget der kan gøre ventetiden mere spændende. Det kan blandt andet være med e-bøger fra tales, der er uundværlige for enhver, der elsker en god bog. E-bøger er langt lettere at have med, end normale bøger, da de ikke fylder meget i tasken, og ikke vil være tunge. Du kan læse e-bøger enten på computeren, på en kindle eller telefonen. Tales har et stor udvalg af forskellige e-bøger, i rigtig mange spændende genre. Det er derfor også muligt at finde alt i skønlitteratur og faglitteratur, alt efter hvad du foretrækker at læse. Du kan også få nogle kogebøger som e-bøger, så de ikke fylder i dine skabe.

Få et ubegrænset antal lydbøger med tales medlemskab

Når du læser meget, så vil det være en god ide, at du kan læse ubegrænset. Det kan du med et tales medlemskab, hvor du kan få ubegrænset lytning og læsning af bøger. Det er rigtig praktisk med tales medlemskab, da det giver ubegrænset adgang til e-bøger og lydbøger. Du kan derfor læse lige så meget, som du kan på denne måned. Et tales medlemskab giver dig mulighed, for let og enkelt at finde nye og spændende bøger, som du kan downloade med det samme. Når du skal hente en lydbog, er det nødvendigt med en computer, men en e-bog kan hentes på andre enheder. Hvis du har behov for adgang til spændende bøger, vil det altså være en god ide at få et tales medlemskab.