Ungdomsspil og behændighedsspil til stærke priser

Hos Legebyen.dk finder man underholdning til hele familien inkl. ungdomsspil og behændighedsspil. Se udvalget, som indeholder alt fra Stratego og Yatzy til Ludo og Matador.

Legebyen.dk

Legebyen.dk har alt i ungdomsspil

Hos denne webshop finder man en lang række af ungdomsspil, som er populære hos tweens. Køb ungdomsspil til spillere fra 8 til 12 år, men hvor resten af familien selvfølgelig også kan være med og have det sjovt. Det er bl.a. muligheder som Afrikas Stjerne og Stratego, du finder i denne kategori. Køb også Ludo brætspil, Triominos, Matador og mange flere. Mastermind er også en af klassikerne, der står i høj kurs blandt de unge, og som mange af os ligeledes har haft gode minder med i vores tider. Det er sværere, end man tror at gætte sekvensen af farver i Mastermind, men med lidt taktisk overblik, kan man gøre det hurtigere, end man troede muligt. Gå på opdagelse i et kæmpe spilunivers med ungdomsspil, der egner sig perfekt til børn fra 8 til 12 år. Kig også på alle de mange andre spilkategorier via www.legebyen.dk.

Gode priser på behændighedsspil – Velsammensat udvalg

Legebyen.dk tilbyder behændighedsspil. Disse er også kendt som færdighedsspil og finmotoriske spil. Fælles er, at de kræver en vis mængde fingerfærdigheder, og at man med øvelse bliver mester. Det handler bl.a. om spil som Klodsmajor og Mikado. Klodsmajor handler jo som bekendt om at skubbe bærende klodser ud af et tårn for at se, hvor langt man kan komme. Mikado kræver, at man kan vippe små pinde op uden at røre alle de andre omkringliggende pinde – sværere, end man lige tror! Mange af disse behændighedsspil har været en fast del af vores barndom. Nu kan du også glæde dit barn med behændighedsspil, der tester og udvikler deres finmotoriske færdigheder. Læs mere på www.legebyen.dk.

Hos Legebyen.dk har de samlet nogle af de bedste ungdomsspil og behændighedsspil. Der er muligheder for hele familien med alle dem, som vi er vokset op med, men også nyere brætspil, terningspil osv., som bringer et friskt pust ind på spilbordet. Du kan godt fylde slikskålen op og røre rundt i den varme kakao, fordi med hundredvis af titler, finder I med garanti også et passende spil hos Legebyen.dk.