Stort udvalg af garn fra Mayflower og fine strikkeopskrifter fra Petiteknit hos Garnværkstedet

Er du vild med at strikke eller hækle, og er du på udkig efter et sted, hvor du kan finde alt hvad du skal bruge til at gøre mere ud af din hobby? Så kan du af god grund klikke dig ind forbi Garnværkstedet. Her forhandler de nemlig et bredt sortiment af garn, som du kan finde fra et væld af gode mærker. Du kan blandt andet tage et kig på Mayflower og Petiteknit på www.garnvaerkstedet.dk.

Garnværkstedet

Forskelligt godt garn fra Mayflower

Hvad end du leder efter en webshop, der forhandler garn online eller om du hellere vil besøge en fysisk butik og finde frem til det rette garn, kan Garnværkstedet være det rette sted for dig. Her byder de nemlig på et kæmpe online udvalg af kvalitetsgarn og giver dig samtidig mulighed for at besøge deres fysiske butik, der har placering i Skødstrup. Hos Garnværkstedet kan du altid være sikker på at finde et godt og varieret udvalg af garn til gode priser. Blandt andet kan du finde Mayflower, der byder på forskellig slags lækkert garn. Fra mærket finder du alt fra strømpegarn til økologisk cotton samt meget mere. Find alt fra Mayflower på www.garnvaerkstedet.dk.

Petiteknit strikkeopskrifter

Når du besøger hjemmesiden, vil du hurtigt få øje på det store og gode udvalg, Garnværkstedet har at tilbyde. Her har de en stor passion for kreative projekter, og er det helt rette sted at handle for dig, der deler samme passion. På siden finder du et bredt udvalg af garn, der er perfekt til at hækle og strikke med. Derudover byder de også på et stort sortiment af Petiteknit, hvor du med fordel kan gå på opdagelse, og finde et væld af fine strikkeopskrifter. Her finder du opskrifter på alt fra cardigans til huer og meget mere. Dette giver dig rig mulighed for at finde frem til dit næste strikkeprojekt, du kunne tænke dig at lave. Se udvalget af Petiteknit på www.garnvaerkstedet.dk.