Udskift oliefyret med en pilleovn fra Pilleovn.dk

Køb din pilleovn online! Går du rundt og drømmer om varmekilder, der er både mere bæredygtige og mere effektive? Så står Pilleovn.dk klar med en lang række løsninger, der passer netop dig. Deres mange muligheder indenfor både pilleovne, pillefyr og terrassevarmere benytter nemlig alle træpiller og systemer, der gør det lettere for dig at vurdere dine specifikke behov.

Pilleovn.dk

Vælg en miljøvenlig varmekilde med MCZ pilleovn

Skift for oliefyret ud med en pilleovn! En pilleovn kan sagtens bruges som alternativ til det gamle oliefyr, og vil uden problemer kunne opvarme dig og din bolig til den ønskede temperatur. Hvis du ikke ønsker helt at udskifte dit oliefyr med en pilleovn, kan du også sagtens installere pilleovnen som supplement til dit eksisterende gas- eller oliefyr. Dette vil betyde, at så længe pilleovnen holder på varmen kører gasfyret ikke. På denne måde bruges gas- eller oliefyret udelukkende til at lave varmt vand til vandhanerne eller gulvvarme på for eksempel badeværelset. Sådan som gaspriserne ligger lige nu, vil dette betyde, at en investering i en pilleovn vil være tjent hjem på under 1-2 år. På www.pilleovn.dk kan du finde information om prisniveauet på træpiller, samt beregninger på, hvor mange paller den gennemsnitlige kunde, bruger om året.

Pilleovn som supplement til olie- og gasfyret

Mange mennesker er dog stadig en del betænkelige ved helt at skulle skifte oliefyret ud med en pilleovn og varmepumpe. Dette skyldes blandt andet forhøjede elpriser, men også det faktum, at varmepumper egner sig bedre til gulvvarme end til opvarmning af radiatorer. Pilleovn.dk anbefaler derfor indtil videre, at man ikke udskifter olie- eller gasfyret helt med en pilleovn. Anskaf dig i stedet først en pilleovn og lad varmepumpen udskifte olie- eller gasfyret senere, hvis der nu for eksempel skulle komme et statsligt tilskud i forlængelse af en fjernelse af fyret. De fleste kunder vælger en pilleovn med rumblæser, da dette er den både hurtigste og billigste løsning, hvis der allerede er en skorsten installeret. Den lydløse rumblæser både tørrer og cirkulerer luften rundt, sådan at din bolig ikke bare opvarmes, men ligeledes holdes fri for fugt. Der er derfor stadig utroligt mange fordele ved at gå i gang med en proces, hvor en pilleovn og en varmepumpe vil udskifte dit olie- eller gasfyr i længden. En pilleovn kan nemlig installeres på mange forskellige måder, sådan at du kan få opvarmet din bolig eller dit brugsvand på netop den måde, der passer dine behov bedst muligt. Som sagt kan det betale sig økonomisk at supplere dit olie- eller gasfyr med en pilleovn, og så er det naturligvis også et langt mere miljøvenligt alternativ, da træpillerne er både økologiske og udskiller meget små mængder CO2.