Murerskjorte og tømrerbukser i holdbar kvalitet fra Carlsens Arbejdstøj

Carlsen Arbejdstøj har et kæmpe udvalg af professionelt og slidstærkt arbejdstøj. Læs her om tømrerbukser samt om en praktisk murerskjorte.

Køb effektive tømrerbukser til alle tømreropgaverne

Carlsen Arbejdstøj har i mange år solgt arbejdstøj til mange faggrupper inden for de håndværksmæssige fag, bl.a. tømrerbukser i blød og lækker bomuldskvalitet. De har et kæmpestort udvalg og du vil helt sikkert kunne finde den rette påklædning til din arbejdsdag i sortimentet, hvor der er arbejdstøj til tømrer, murere, gulvlæggere, VVS’ere etc. Når det kommer til tømrerbukser, så har bukserne forskellige praktiske formål, der skal opfyldes. Der skal gerne være mange forskellige lommer til værktøj, tømrerblyant, hobbykniv etc. Lommerne skal gerne sidde på praktiske og tilgængelige steder på bukserne. Det er en måde at få forlænget tømrerens værktøjskasse, til at sidde på selve kroppen. Det er guld værd, når man skal kunne tage mål, afmærke og rette til. Tømrerbukser skal desuden have beskyttelse på knæene, da der altid er arbejde at lave på knæene. Tøjet skal desuden være meget slidstærkt i forhold til andet tøj, da det bliver udsat for hård behandling. Du kan finde præcis det, du søger af tømrerbukser og andet arbejdstøj i butikken på www.carlsen-arbejdstoj.dk, hvor der sælges tøj til alle faggrupper. Der findes arbejdsbukserne til mange forskellige formål, både i stretch og 100% bomuld samt hvide arbejdsbukser til malere.

Vis stolthed over dit fag med den rette murerskjorte

Carlsen Arbejdstøj har fået mulighed for at producere en original murerskjorter i 100% bomuld. Det er den helt klassiske murerskjorter med stolpelukning i tykt og slidstærkt bomuld med sorte nålestriber. Den klassiske murerskjorte vil få dig, til at føle dig som en ægte håndværker med stolthed og tradition i dit fag. Der findes mange moderne bud på tøj til håndværkere, men i de gamle dage var der en slags uniform, et genkendeligt look, som blev født ud af funktionelt hensyn. Den klassiske murerskjorte er virkelig slidstærk og praktisk, og det er sådan man genkender en murer, som jo i dag ellers bare går i T-shirt med firmanavn på eller noget i den stil. Det er lidt ligesom skorstensfejerens høje hat, det er et ikon, som udviser en stolthed over faget. Den høje hat ville måske have svært ved at overleve i vores tid, da den virker lidt teatralsk og i øvrigt måske ikke så praktisk, men murerskjorten er anderledes stilsikker og funktionel. Den er slidstærk, nede på jorden og har en perfekt pasform til arbejde. Du vil kunne finde masse af godt arbejdstøj i butikken hos Carlsen-Arbejdstoj.dk.