Super flotte fliser med betonlook og imprægnering af fliser hos Flise Bent

Hos Flise Bent kan man trygt og frit handle, hvis man søger kvalitetsrigtige fliser eller imprægnering af fliser. Fliserne tilbydes bl.a. i det rå betonlook, som holder i mange år frem med en god imprægnering.

Fliser med betonlook

Hos Flise Bent finder du et stort udvalg af diverse fliser, både online eller i deres fysiske butik. Fliser med betonlook fås i utallige former og kontraster, som du kan finder på www.flisebent.dk. Deres betonfliser hjælper med at give dit nye hjem et råt look, som har taget inspiration i industrien. Fliser med betonlook fås både som lyse, mørke eller en blanding af betonfliser, som kan benyttes både som gulv eller vægbeklædning. Det giver dig mulighed for enten at give dit badeværelse eller køkken det nye rå look, det fortjener. Da fliserne med betonlook er lavet i et stenmateriale, gør det dem meget nemme og overskuelige at rengøre og vedligeholde, så at de holder i mange år.

Flise Bent tilbyder imprægnering af fliser

Flise Bent tilbyder også imprægnering af fliser, hvis man ønsker at ens fliser skal fremstå rene og pæne året rundt. Imprægneringen af fliserne giver dig mulighed for blot at skulle rengøre dem grundigt engang imellem, så man ikke skal til at udskifte dem helt. Imprægneringen af fliserne har også den effekt at den formindsker slitage og belastninger mod fliserne, så de vil fremstå nye og pæne i længere tid, samt bedre beskyttelse imod vand og væske. Imprægneringen der tilbydes hos Flise Bent findes i forskellige størrelser af flasker, alt efter behov. Se eventuelt www.flisebent.dk for det brede udvalg.

Besøg eventuelt www.flisebent.dk allerede i dag, hvis du er på udkig efter nye fliser, fx fliser med betonlook, der sikrer dit hjem et nyt råt og moderne look. Hvis du søger imprægnering og beskyttelse af dine fliser, finder du det også hos Flise Bent.