Frostsikring af planter og briketter som Pini Kay og RUF

Hos Havehobby.dk forhandles Pini Kay og RUF briketter af kvalitetstræ. Disse leveres på paller med en typisk vægt på 960 kg. eller i denne boldgade. Denne forhandler er mest af alt kendt for udvalget af haveartikler, og her til vintertiden finder du bl.a. effektiv frostsikring af blomster og plantebeskyttelse, ligesom du kan købe vandtætte covers til havemøblerne.

Havehobby.dk

Pini Kay og RUF briketter føres i paller hos Havehobby.dk

Pini Kay og RUF briketter er nogle af de bedste på markedet. Med deres lave askeindhold er de en foretrukket fyringsmetode blandt mange danskere. RUF og Pini Kay briketter er 100 % naturprodukter, og de giver en mere effektiv og prisstærk forbrænding i forhold til konventionelt brænde. Derfor er det ikke overraskende, at mange økonomisk bevidste danskere er gået over til at fyre med Pini Kay eller RUF briketter. Hos Havehobby.dk er det også muligt at vælge mellem lyse ØKO-Brik, bøgebriketter og andre træsorter. Bliv klar til den barske, danske vinter med prisbesparelser hos Havehobby.dk, uanset om du er på udkig efter Pini Kay eller RUF briketter, et brændetårn eller Heatlets træpiller i 6 mm og 8 mm. Der sælges naturligvis også vandtæt beskyttelse til solvogne og andre havemøbler samt plantebeskyttelse på hjemmesiden.

Frostsikring og plantebeskyttelse – plantedække og isoleringsposer fra Hortus

Det er vigtigt, at man tager sig godt af planterne – hele året rundt! Om vinteren er det ofte en god ide at frostsikre de planter, der har sværest ved at overleve. Online hos Havehobby.dk finder du plantebeskyttelse som plantedække og isoleringsposer fra Hortus. Vælg også mellem andet inden for vinterdækning heriblandt stråruller og bobleplastruller, der hjælper med at beskytte mod pludselige temperaturdyk. Du finder naturligvis frostsikring som isoleringsposer og plantedække i forskellige dimensioner.

Er du vinterklar endnu? Havehobby.dk tilbyder produkter inden for plantebeskyttelse og frostsikring og forskellige typer af brænde. Find fx de populære RUF og Pini Kay briketter, brændetårne med ask, birk, bøg og blandet løvtræ eller optændingsbriketter og træpiller i 6 mm og 8 mm.