Specialister i byrumsinventar tilbyder alt lige fra moderne rygerum til nedgravede affaldssystemer

Det er på ingen måde en overdrivelse at påstå, at man hos ZENZO er specialister i byrumsinventar. Hos dem finder man lige nu et moderne katalog inden for blandt andet rygerum, molokker, nedgravede affaldssystemer og meget mere. Man designer altid produkter, så der er en fin balance imellem funktionalitet, holdbarhed og slidstærkhed og et pænt, æstetisk design, der sikrer at byrumsinventaret passer godt ind i et moderne bybillede. Læs mere herunder, hvis du vil vide mere.

ZENZO

Specialister i byrumsinventar

Som specialister i byrumsinventar tilbyder ZENZO en bred vifte af smarte produkter, der alle kan optimere byrummet. Man designer og producerer blandt andet molokker og andre nedgravede affaldssystemer, der kan klare store mængder affald, og samtidig har et pænt og diskret design, der skæmmer bybilledet mindst muligt. Ovre i kategorien med betonmøbler er der ligeledes en række forskellige typer flotte møbler, som bænke og. lign. der med garanti kan holde til den ekstra mængde slitage, der helt naturligt vil være i byer. Har du spørgsmål af den ene eller anden art vedrørende byrumsinventar, sidder en venlig og kyndig kundeservice naturligvis klar til at besvare disse; det manglede jo bare, når man er specialister i byrumsinventar.

Pæne og smarte rygerum

I takt med at flere og flere områder bliver røgfri, bliver der også et øget behov for rygerum, hvor man i ro og mag, og i læ for vind og vejr, kan nyde en cigaret. Hos ZENZO har man designet en række forskellige pæne og smarte rygerum, der ikke kun er praktiske at have omkring virksomheder og andre områder, men samtidig også har et pænt og moderne design, der ikke vil genere øjet på nogen måde. Klik eventuelt ind på www.zenzo.dk, hvis du vil kigge nærmere på mulighederne inden for rygerum.