Bestil et dry aged skab eller en sifon flaske hos SousVide.dk

Gå på opdagelse online hos SousVide.dk, og køb et dry aged skab, en sifon flaske eller andet i avanceret køkkenudstyr. Denne danske webshop tilbyder markedets bedste priser, og det er anerkendte producenter, du finder i køkkensortimentet.

SousVide.dk

Dry aged skab – Modning af kød

Vi kender godt følelsen af at have været på et traditionelt steak house – et af de high end steder med ordentlig kvalitet. Det møre kød opnås bl.a. ved at modne det, og her benytter man typisk et dry aged skab. SousVide.dk forhandler professionelle dry aged skabe, der er med til at give kødet en mere koncentreret smag. Der forekommer en nedbrydning af kødets bindevæv, og derved får man den eftertragtede mørhed. Dry aged skabe, der forhandles hos SousVide.dk, er både til professionelle samt de mest ambitiøse af amatørkokkene, som jager efter et eksklusivt resultat i køkkenet, og som ønsker at imponere både familie og gæster. Har du brug for hjælp til at vælge, eller vil du vide mere om processen og produkterne fra DRY AGER? Så klik ind på www.sousvide.dk.

Sifon flaske – Til soda og fløde

SousVide.dk fører også et fornemt udvalg af sifoner online. Køb en sifon flaske fra iSi, og mærk hvorfor mange professionelle kokke rundt omkring i restauranterne vælger modeller fra dette sifonmærke. Du kan naturligvis også købe sifonpatronerne hos SousVide.dk, der både leverer flasker og patroner med fløde og soda. Med disse kan man skabe mousse, puré, flødeskum og andre lækkerier af en høj kvalitet og på nemmeste vis. Derfor er de fast inventar i restauranter, barer og caféer i hele verden, og flere og flere private er også begyndt at købe sifon flasker. Se sifon flaskerne og patronerne online på www.sousvide.dk.

Er du på udkig efter en omfattende forhandler af professionelt køkkenudstyr, som også slår stærkt på prisen? Kig nærmere på udvalget hos SousVide.dk, der forhandler sifon flasker, dry aged skabe, sous vide maskiner, dehydratorer og meget andet i branchen.