Skagen ure, Montblanc kuglepenne og andre luksuriøse brands/produkter på exklusivguld.dk

Exklusiv Guld & Sølv fører et stort udvalg af smykker, ure og accessories i luksuskvalitet. Læs mere her om udvalget af Skagen ure samt om en eksklusiv Montblanc kuglepen.

Exklusiv guld og sølv Aps

De flotte Skagen ure – en gylden gave

Søger du et smukt og stilet armbåndsur, så bør du måske se nærmere på danske designerure. Den danske designtradition er kendt over hele verden, og urdesign er ingen undtagelse. Der findes fx de smukke Skagen ure, som har været et anerkendt urmærke siden 1989. Deres ure er kendte for den uovertrufne elegance. De har nogle enormt smukke og virkelig elegante design, både til kvinder og mænd. Skagen ure er desuden et prisvenligt valg, da de ikke koster nær så meget som fx Frederique Constant, Gucci etc. Når du køber et ur, så bliver det en del af din stil og dit look, da det ofte er noget man bruger hele tiden, uanset om man er på arbejde, på weekend eller ude at rejse. Du kan finde et stort udvalg af Skagen ure hos Exklusiv Guld & Sølv, som byder på mange spændende designerure og som tilbyder fri fragt ved alle køb over 625,-.

Direktørgaven – en ægte Montblanc kuglepen

Hos Exklusiv Guld & Sølv kan du selvfølgelig også finde den legendariske Montblanc kuglepen. Montblanc producerer håndlavede og enormt eksklusive kuglepenne, fyldepenne, manchetknapper og bælter. De bruger kun de fineste materialer, og deres unikke kvalitet gør en Montblanc kuglepen til en følgesvend igennem flere generationer, som fx kan gives i gave til en jubilar eller et fødselsdagsbarn. Deres produkter er i en helt anden klasse end stort set alle andre producenter af kuglepenne og fyldepenne, og det afspejler prisen også. En Montblanc kuglepen er ikke billig, men hvis du har prøvet at holde sådan en i hånden, så ved du også hvorfor. Når der fx skal underskrives store vigtige kontrakter, så er det stilet at finde sådan en kuglepen op fra skrivebordsskuffen. Det er noget, som kan imponere ens arbejdspartnere og kunder. Du kan finde et kæmpe udvalg af kuglepenne og fyldepenne i sortimentet. Læs mere på exklusivguld.dk.