Fitness udstyr – Håndvægte, slyngetrænere m.v. hos Sidea.dk

Kigger du efter fitness udstyr med større fokus på kvalitet? Sidea.dk er et mærke inden for eksklusive håndvægte, fitness måtter, vægtstænger og andet i træningsudstyr. Den høje kvalitet skinner hele vej igennem.

Sidea.dk

Fitness udstyr med rentefri finansiering

Italienske Sidea er markedsledende i fitness udstyr. Køb prominente redskaber som f.eks. træningsgulve, vægtveste, vægtskiver og kettlebells. Du bliver mødt af flere muligheder i hver kategori. Et eksempel er deres vægtstænger, der fås som hex bars, EZ bars, olympiske vægtstænger og mange flere. Kettlebells kan fås som competition og vinyl. Og sådan forholder det sig i langt de fleste kategorier. Hvis du er ved at bygge et home gym, så har du brug for fleksibilitet. Du har brug for fitness udstyr, du kan stole på, og som passer dine behov. Det er en vigtig forudsætning også for at skabe en motiverende træningsoplevelse derhjemme. Er du ambitiøs? Så har du også behov for ambitiøst fitness udstyr. Derfor skal du vælge italiensk træningsudstyr fra www.sidea.dk.

Håndvægt – salg af dumbells til home gyms og professionelle motionscentre

Hvilken type håndvægt kigger du efter? Neoprenhåndvægte er f.eks. gode til forskellige funktionelle øvelser inkl. som støtte til armbøjninger. Denne øvelse vil ikke være praktisk med andre typer dumbells. På www.sidea.dk finder du også dumbells i krom og hexagon håndvægte med din ønskede vægt. Du kan købe PU gummi håndvægte og essentielle håndvægtsstativer og multistativer, hvor der også er plads til andre træningsredskaber. Håndvægte kan ligesom vægtstænger bruges til et hav af øvelser, hvor man kan nå hele kroppen rundt. Derfor er dumbells et af de mest populære køb hos danskere, som har været i gang med at opsætte et home gym i disse tider, hvor Danmark har været lukket ned.

Bestil fra et af markedets førende mærker inden for funktionel træning og styrketræning. Køb håndvægte, fitness måtter, kettlebells og andet i fitness udstyr. På www.sidea.dk kan du handle med fordele som fri fragt over 999 kr. Ønsker du at benytte dig af finansiering? Du får rentefri finansiering, hvis du handler som privatperson på hjemmesiden.